Hayatlarının bir bölümünde spordan para kazanmış ünlü aktörler

Onlar şu an geçimlerini ve hayatlarını oyunculukla idame ettirseler de bir zamanlar yaptıkları spor sayesinde geçiniyorlardı.

Yaptıkları amatör sporlardan bahsetmiyoruz. Profesyonel olarak yaptıkları spordan maaş alıyorlardı. Peki kim bu ünlüler?
Tommy Lee Jones

                                    
                                    Ünlü aktör Harvard Üniversitesi'nin Amerikan Futbolu takımında oynuyordu. ABD'de Üniversite takımları NFL'e geçiş yapmak için büyük bir fırsattır. Zaten Tommy Lee Jones da Harvard'ı eğitimi için değil Amerikan futbolu için seçmişti.
Tommy Lee Jones Ünlü aktör Harvard Üniversitesi'nin Amerikan Futbolu takımında oynuyordu. ABD'de Üniversite takımları NFL'e geçiş yapmak için büyük bir fırsattır. Zaten Tommy Lee Jones da Harvard'ı eğitimi için değil Amerikan futbolu için seçmişti.
Dwayne Johnson (The Rock)

                                    
                                    Dwayne Johnson, ünlü bir aktör ve güreşçi olmadan önce Miami Hurricane takımında Amerikan Futbolu oyuncusuydu ve Kanada Ligi'nde uzun yıllar oynadı. Ancak yaşadığı bir sakatlık futbolu bırakmasına neden oldu.
Dwayne Johnson (The Rock) Dwayne Johnson, ünlü bir aktör ve güreşçi olmadan önce Miami Hurricane takımında Amerikan Futbolu oyuncusuydu ve Kanada Ligi'nde uzun yıllar oynadı. Ancak yaşadığı bir sakatlık futbolu bırakmasına neden oldu.
Matthew Fox

                                    
                                    Lost dizisinin ünlü aktörü bir zamanlar Columbia Üniversitesinde Amerikan futbolu oynuyordu.
Matthew Fox Lost dizisinin ünlü aktörü bir zamanlar Columbia Üniversitesinde Amerikan futbolu oynuyordu.
John Goodman

                                    
                                    Ünlü sinema efsanesi John Goodman ciddi bir sakatlık yaşayana kadar Missouri Üniversitesinde Amerikan futbolu oynuyordu.
John Goodman Ünlü sinema efsanesi John Goodman ciddi bir sakatlık yaşayana kadar Missouri Üniversitesinde Amerikan futbolu oynuyordu.
Terry Crews

                                    
                                    Terry Crews de Amerikan futbolu geçmişi olan aktörlerden biri. Bu devasa adam kolejdeki başarılı performansından sonra NFL'e geçti ve Rams, Chargers, Redskins ve Eagles takımlarının formasını giydi. Ayrıca takım arkadaşlarının resimlerini çizerek ekstradan para kazanıyordu.
Terry Crews Terry Crews de Amerikan futbolu geçmişi olan aktörlerden biri. Bu devasa adam kolejdeki başarılı performansından sonra NFL'e geçti ve Rams, Chargers, Redskins ve Eagles takımlarının formasını giydi. Ayrıca takım arkadaşlarının resimlerini çizerek ekstradan para kazanıyordu.
Jason Segel

                                    
                                    How I Met Your Mother dizisiyle ünlenen aktör, gençliğinde Harvard Westlake Üniversitesinde basketbol bursuna sahipti. NBA efsanesi Jason Collins'le de beraber oynama fırsatı buldu.
Jason Segel How I Met Your Mother dizisiyle ünlenen aktör, gençliğinde Harvard Westlake Üniversitesinde basketbol bursuna sahipti. NBA efsanesi Jason Collins'le de beraber oynama fırsatı buldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >