Haydar Dümen'in oğlu: Mezarın açılmasını istiyoruz

Ünlü psikiyatrist Haydar Dümen
Ünlü psikiyatrist Haydar Dümen

Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden ünlü psikiyatrist Haydar Dümen’in oğlu Emek Dümen yaptığı açıklamada şüpheleri olduğunu belirterek "Mezarın açılıp otopsi yapılmasını istiyoruz. İhmalden şüpheleniyoruz" dedi.

Sabah gazetesine göre, Haydar Dümen'in 100 milyonluk kayıp mirasıyla ilgili tartışmalar sürerken, iki çocuğu ortalığı karıştıracak iddialarda bulundu. Gaye ve Emek Dümen kardeşler, üvey anneleri Gül Dümen'i suçladı. Babalarının cenazesine katılmamaları için defin işlemlerinin sessizce yürütülüp gizlice gerçekleştirildiğini iddia ettiler.

''Evde beklenmemeliydi''

Gaye Dümen, hastaneyle görüştüğünü belirtip ekledi:

  • "Babam COVID-19'a yakalanmış ve en son safhada hastaneye götürülmüş. Akabinde hemen entübe edilmiş. O yaştaki birisinin ateşi yükseldiği an hastaneye götürülmesi gerekirdi. Evde iyice ağırlaşması beklenmemeliydi."

''İhmalden şüpheleniyoruz''

Emek Dümen ise "Mezarın açılıp otopsi yapılmasını istiyoruz. İhmalden şüpheleniyoruz" diye konuştu.

Günaydın gazetesi, Haydar Dümen'in vefat etmeden önce Sıraselviler'deki 100 milyonluk gayrimenkulünü tanıdığı bir emlakçıya devrettiğini ortaya çıkarmıştı. Bu iddianın ardından ünlü psikiyatrın herkesten gizlediği üç çocuğu üvey anneleri Gül Dümen'i kendilerinden mal kaçırmakla suçlamıştı. Ardından da Dümen'in çocukları miras tespit davası açma kararı almıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >