Hayranıyla fotoğraf çektirmeyi kabul etmeyen Nejat İşler, hastanelik oldu

Nejat İşler
Nejat İşler

Hayranıyla fotoğraf çektirmeyi kabul etmeyen ünlü oyuncu, hayranının eşi tarafından darp edildi.

Ünlü oyuncu Nejat İşler, hayatının şokunu yaşadı. Bodrum'un Gümüşlük mahallesinde bulunan bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte oturan Nejat İşler, kadın bir hayranının eşi tarafından darp edildi.

İşler'in yanına gelen bir kadın hayranı, oyuncuyla fotoğraf çektirmek istedi. İşler, bu isteği geri çevirdi. Reddedilen kadının eşi, oyuncuyu bu sebeple darp etti.

Saldırı sonrası dişi kırılan ve bayılan ünlü oyuncu, arkadaşları tarafından Bodrum'da bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Ayakta tedavi edilen İşler'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Nejat İşler
Nejat İşler

Nejat İşler kimdir?

Nejat İşler
Nejat İşler

28 Şubat 1972 tarihinde İstanbul'un Eyüp semtinde dünyaya geldi. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince, para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanan İşler, iki yıllık olan bölümden askerlik için iyi olmadığını düşünerek vazgeçti.

On yıl kadar satış işleriyle uğraştıktan sonra Taksim'de dolaştığı (27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü) bir gün, bir tiyatro sahnesinde bedava gösterimde olan "Danton'un Ölümü" adlı eseri seyretti. "Ben niye bu işi yapmıyorum?" diye düşünen İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir'de konservatuar sınavına gitmeye karar verdi ve kazandı. İstanbul'a döndü. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdi.

Mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte "Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu"nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikayeler yazmaya başladı. "Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum" dediği, "Tuhaf Şehir Hikayeleri", "Biz Zavallı Erkekler" ve "Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim" adlı üç kitap yazdı. 41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >