Hayranları kahrolacak! Şahan'ın tiplemesi çalıntı çıktı

Şahan Gökbakar
Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar'ın yeni tiplemesi 80'li yıllardaki karakterle aynı çıktı!

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan daha vizyona girmeden hakkında haberler çıkmaya başladı.

Yeni filmiyle geliyor!
Recep İvedik ile kırdığı rekordan sonra, piyasaya yeni bir film daha çıkarmaya hazırlanıyor.
Yeni filmiyle geliyor! Recep İvedik ile kırdığı rekordan sonra, piyasaya yeni bir film daha çıkarmaya hazırlanıyor.
Yeni tiplemeye hazır olun!
"Recep İvedik" serisiyle en çok izlenen Türk filmi ünvanını elinde bulunduran Şahan Gökbakar, yeni bir tipleme olan Kayhan karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Yeni tiplemeye hazır olun! "Recep İvedik" serisiyle en çok izlenen Türk filmi ünvanını elinde bulunduran Şahan Gökbakar, yeni bir tipleme olan Kayhan karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Çalıntı çıktı!
Star TV'de yayınlanan magazin programı 'Duymayan Kalmasın' programı, Kayhan karakterinin çalıntı olduğunu iddia edince ortalık karıştı.
Çalıntı çıktı! Star TV'de yayınlanan magazin programı 'Duymayan Kalmasın' programı, Kayhan karakterinin çalıntı olduğunu iddia edince ortalık karıştı.
Kibarcık karakterine benzetildi!
Şahan'ın Kayhan'ı, Metin Akpınar ile Zeki Alasya'nın 1980'li yıllarda yaptığı komedi programında Metin Akpınar'ın hayat verdiği "Kibarcık" karakterine benzetildi.
Kibarcık karakterine benzetildi! Şahan'ın Kayhan'ı, Metin Akpınar ile Zeki Alasya'nın 1980'li yıllarda yaptığı komedi programında Metin Akpınar'ın hayat verdiği "Kibarcık" karakterine benzetildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >