Hayranlarına kötü haber! Murat Boz ve Burak Özçivit'in 'kardeşliği' bitti

Murat Boz
Murat Boz

Aralarında soğuk rüzgarlar esiyor! Burak Özçivit, aynı zamanda yapımcısı olduğu ‘Kardeşim Benim 2’ filminin gişede hüsrana uğramasından dolayı Murat Boz’u suçladı.

Burak Özçivit, aynı zamanda yapımcısı olduğu ‘Kardeşim Benim 2’ filminin gişede hüsrana uğramasından dolayı Murat Boz’u suçladı. Özçivit ile İstanbul dışındaki hiçbir galaya katılmayan Murat Boz arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Faturayı Murat'a kesti!
Burak Özçivit, 'Kardeşim Benim 2' filmi gişede sınıfta kalınca faturayı Murat Boz'a kesti.
Faturayı Murat'a kesti! Burak Özçivit, 'Kardeşim Benim 2' filmi gişede sınıfta kalınca faturayı Murat Boz'a kesti.
Beklenen ilgiyi görmedi
24 Kasım'da vizyona giren film, ilk 3 günde yalnızca 213 bin kişi tarafından izlendi. Vizyondaki 2. haftasında da beklenen ilgiyi göremeyen film, 420 bin kişi tarafından seyredildi.
Beklenen ilgiyi görmedi 24 Kasım'da vizyona giren film, ilk 3 günde yalnızca 213 bin kişi tarafından izlendi. Vizyondaki 2. haftasında da beklenen ilgiyi göremeyen film, 420 bin kişi tarafından seyredildi.
Araları açıldı!
İddialara göre yurt içi ve yurt dışı galalarında bulunarak yapımcısı olduğu filmin tanıtımı için çalışan Burak Özçivit'in İstanbul'daki gala hariç hiçbir gösterime katılmayan Murat Boz'la arası açıldı.
Araları açıldı! İddialara göre yurt içi ve yurt dışı galalarında bulunarak yapımcısı olduğu filmin tanıtımı için çalışan Burak Özçivit'in İstanbul'daki gala hariç hiçbir gösterime katılmayan Murat Boz'la arası açıldı.
Sosyal medya hesaplarından sildi
Burak Özçivit, tüm bu olaylara tepki olarak Murat Boz'u Instagram hesabında takipten çıkardı.Filmin gişede uğradığı hüsranın kendisiyle bir ilgisinin olmadığını düşünen Murat Boz da Özçivit'i sosyal medya hesabından sildi.
Sosyal medya hesaplarından sildi Burak Özçivit, tüm bu olaylara tepki olarak Murat Boz'u Instagram hesabında takipten çıkardı.Filmin gişede uğradığı hüsranın kendisiyle bir ilgisinin olmadığını düşünen Murat Boz da Özçivit'i sosyal medya hesabından sildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >