Hayranlarına müjde! Broken Bells geri dönüyor

Broken Bells

Amerikanın ünlü rock müzik gruplarından Broken Bells'den yeni albüm müjdesi geldi. Grubun son çalışması olan It's That Talk Again, 2015 yılında yayımlanmıştı.

Rock ve İndie müziği bir araya getiren ve yaptıkları çalışmalarla Dünya müzik listesinde başarılı çıkışlar yakalayan Amerikan müzik grubu Broken Bells geri dönüyor.

Grubun resmi hesabından yapılan paylaşımın üzerinde tarih yazması dikkat çekti. Stüdyoda kayıt alırken görülen grup üyeleri, çekimin yapıldığı günün 26 Temmuz 2018 olduğunu belirtti.

@brokenbells'in paylaştığı bir gönderi ()

Broken Bells hakkında
Amerikalı indie-rock müzik grubu Broken Bells, Brian Burton ve James Mercer tarafından 2009 yılında kuruldu. 2010 yılında ilk albümleri Broken Bells’i yayınlayan grup, başarılı çıkışın ardından single’lar yayınlamaya başladı. İkinci bir albüm için bekleyen dinleyicilerini single’larla oyalamaya son veren ikili, 2014 yılında ikinci albümleri After the Disco’yu Columbia etiketiyle yayımladı.
Broken Bells hakkında Amerikalı indie-rock müzik grubu Broken Bells, Brian Burton ve James Mercer tarafından 2009 yılında kuruldu. 2010 yılında ilk albümleri Broken Bells’i yayınlayan grup, başarılı çıkışın ardından single’lar yayınlamaya başladı. İkinci bir albüm için bekleyen dinleyicilerini single’larla oyalamaya son veren ikili, 2014 yılında ikinci albümleri After the Disco’yu Columbia etiketiyle yayımladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >