Hayranlarına şok! Önce başrol oyuncusu gitti, şimdi de final yapıyor!

kırgın çiçekler
kırgın çiçekler

3 sezondur devam eden dizi 4 bölüm sonra final yapmaya hazırlanıyor.

Medyatava'nın haberine göre; yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği atv’nin “Kırgın Çiçekler” dizisi, ekrana veda etmeye hazırlanıyor. 2015 Haziran’ından beri yayında olan dizi geçen haftalarda 100. bölüm kutlamasını yapmıştı.

Yetişme yurdunda büyüyen 5 genç kızın etkileyici öyküsünü beyazcama taşıyan dizi, Hazar Motan, Biran Damla Yılmaz, Aleyna Solaker ve Gökçe Akyıldız gibi genç yeteneklerden oluşan başrolleriyle reyting rekorları kırmış ve uzun süre zirvede kalmıştı.

Pazartesi günü 109. bölümü ekrana gelen dizinin 113. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Öte yandan; “Kırgın Çiçekler” dizisinin Songül’ü Gökçe Akyıldız, anne olmak için gün sayıyor. Bebek beklediği için geçen kasım ayında diziden ayrılmak isteyen 25 yaşındaki oyuncudan yapımcısı projeye devam etmesini istemişti.

Dizide de evli olan Akyıldız’ın özel durumuna uygun olarak senaryoda değişiklik yapılmış, hamile sahneleri yazılmıştı. Temmuz ayında Mustafa Özyurt’la evlenen genç yıldız, hamileliğinin son haftalarına girdiği için “Kırgın Çiçekler”e veda etmeye hazırlanıyor. Bu ay sonu itibariyle diziden ayrılacak olan Akyıldız, bir erkek bebek dünyaya getirecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >