Hayranlarından tam not alan Aras Bulut ve Aslı Enver ikinci kez kamera karşısında

Aslı Enver ve Aras Bulut, DeFacto'nun ikinci reklam filminde bir araya geldi.
Aslı Enver ve Aras Bulut, DeFacto'nun ikinci reklam filminde bir araya geldi.

Daha önce de sinema filminde birlikte rol alan ikili, son olarak marka için bir araya geldi. Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver'e "Artık beraberiz, hoşgeldin" diyerek bu birliktelikten mutlu olduğunu ifade etmişti.

Çukur dizisinin başarılı oyuncusu Aras Bulut İynemli ve İstanbullu Gelin dizisinin sevilen ismi Aslı Enver, ilk reklam filminde büyük beğeni toplayınca DeFacto'nun kış mevsimine özel hazırladığı reklam filmi için ikinci kez birlikte rol aldı.

İkinci kez kamera karşısına geçtiler
Aras Bulut İynemli ile Aslı Enver, reklam filmi için ikinci kez kamera karşına geçti. Aras Bulut İynemli ve Aslı Enver ikilisi DeFacto'nun kış mevsimine özel hazırladığı reklam filminde ikinci kez birlikte rol aldı.
İkinci kez kamera karşısına geçtiler Aras Bulut İynemli ile Aslı Enver, reklam filmi için ikinci kez kamera karşına geçti. Aras Bulut İynemli ve Aslı Enver ikilisi DeFacto'nun kış mevsimine özel hazırladığı reklam filminde ikinci kez birlikte rol aldı.
Çiftin samimi tavırları gözden kaçmadı
Hem İynemli'nin hem Enver'in hayranlarından tam not alan reklam filmi çekimlerinde ikilinin uyumu dikkat çekti. Kışın vazgeçilmezi kabanları tanıtan oyuncular, havalı ve samimi tavırlarıyla herkesi büyüledi.
Çiftin samimi tavırları gözden kaçmadı Hem İynemli'nin hem Enver'in hayranlarından tam not alan reklam filmi çekimlerinde ikilinin uyumu dikkat çekti. Kışın vazgeçilmezi kabanları tanıtan oyuncular, havalı ve samimi tavırlarıyla herkesi büyüledi.
"Artık beraberiz, hoş geldin" 
İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Aslı Enver ve Çukur dizisinin efsane karakteri Aras Bulut, DeFacto markası için bir arada kamera karşısına geçti.


Daha önce bir sinema filminde birlikte rol alan ikili, bu kez marka için bir araya geldi. Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, Enver'e "Artık beraberiz, hoş geldin" diyerek bu birliktelikten mutlu olduğunu ifade etti.
"Artık beraberiz, hoş geldin" İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Aslı Enver ve Çukur dizisinin efsane karakteri Aras Bulut, DeFacto markası için bir arada kamera karşısına geçti. Daha önce bir sinema filminde birlikte rol alan ikili, bu kez marka için bir araya geldi. Çukur dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, Enver'e "Artık beraberiz, hoş geldin" diyerek bu birliktelikten mutlu olduğunu ifade etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >