Hayranlarını kahreden haber! Gülben Ergen'e hapis istemi

Ergen
Ergen

Gülben Ergen, eski eşi gazeteci Erhan Çelik'in aldırdığı koruma tedbirini çiğneyince, savcılık Ergen'in hapsini istedi!

Geçtiğimiz günlerde Erhan Çelik, eski eşi Gülben Ergen hakkında mahkemeye başvurarak hakkında önleyici tedbir kararı aldırmıştı.

50 metreden fazla yaklaşma!
İstanbul 14. Aile Mahkemesi'nin, 2017/437 sayılı kararında Erhan Çelik “şiddet mağduru ve korunan kişi” olarak tanımlandı ve Gülben Ergen'in Çelik'e yönelik “şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına” hükmetmişti. Mahkeme ayrıca, Erhan Çelik'in konutuna, iş yerine 50 metreden fazla yaklaşılmamasına ve korunan kişiyi iletişim araçlarıyla ve benzeri bir şekilde rahatsız etmemesine karar vermişti.
50 metreden fazla yaklaşma! İstanbul 14. Aile Mahkemesi'nin, 2017/437 sayılı kararında Erhan Çelik “şiddet mağduru ve korunan kişi” olarak tanımlandı ve Gülben Ergen'in Çelik'e yönelik “şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına” hükmetmişti. Mahkeme ayrıca, Erhan Çelik'in konutuna, iş yerine 50 metreden fazla yaklaşılmamasına ve korunan kişiyi iletişim araçlarıyla ve benzeri bir şekilde rahatsız etmemesine karar vermişti.
Şikayetçi oldu!
Gazeteci Erhan Çelik önceki gün, hakkında koruma tedbiri aldırdığı Gülben Ergen’in sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle kararı ihlal ettiği yönünde şikayetçi oldu.
Şikayetçi oldu! Gazeteci Erhan Çelik önceki gün, hakkında koruma tedbiri aldırdığı Gülben Ergen’in sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle kararı ihlal ettiği yönünde şikayetçi oldu.
Mahkemenin sonucu bekleniyor
Güneş Gazetesi'ne göre, savcılık koruma kararı veren İstanbul 14. Aile Mahkemesi’ne yazı yazarak Ergen’in karara uymadığı gerekçesiyle zorlama hapsine karar verilmesini istedi. Mahkemenin sonucu bekleniyor.
Mahkemenin sonucu bekleniyor Güneş Gazetesi'ne göre, savcılık koruma kararı veren İstanbul 14. Aile Mahkemesi’ne yazı yazarak Ergen’in karara uymadığı gerekçesiyle zorlama hapsine karar verilmesini istedi. Mahkemenin sonucu bekleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >