Hayranlarını şoke eden haber! Ünlü sanatçı meslek değiştirdi

Ferhat
Ferhat

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer meslek değiştirdi!

Asıl mesleği doktorluk olan ancak aktif cerrahlık yapmayan şarkıcı Ferhat Göçer, Sağlık Bakanlığı'na danışman oldu. Göçer'in sağlık okuryazarlığını artırma projesinde görevlendirildiği bildirildi.

Bakan danışmanı oldu!
Şarkıcı Ferhat Göçer Sağlık Bakanlığı'na danışman oldu.
Bakan danışmanı oldu! Şarkıcı Ferhat Göçer Sağlık Bakanlığı'na danışman oldu.
Diyabetten kansere kadar...
Habertürk'ün haberine göre, şarkıcı, görevi gereği toplantılara katılıp seminerler veriyor. Tanıtım filmlerinin hazırlanmasına da katkıda bulunan Göçer, diyabetten kansere kadar yaygın sağlık konularıyla ilgili halkı bilgilendirmek için çalışıyr.
Diyabetten kansere kadar... Habertürk'ün haberine göre, şarkıcı, görevi gereği toplantılara katılıp seminerler veriyor. Tanıtım filmlerinin hazırlanmasına da katkıda bulunan Göçer, diyabetten kansere kadar yaygın sağlık konularıyla ilgili halkı bilgilendirmek için çalışıyr.
Halkı bilgilendirecek!
Ünlü şarkıcı Göçer, sağlık okur yazarlığını arttırma projesinde görevlendirildi. Bakanlıkta oluşturulan çalışma grubunda danışmanlık yapan Göçer'in aylık maaşının da yaklaşık 5 bin lira olduğu öğrenildi. Diyabetten kansere halkı bilgilendirecek.
Halkı bilgilendirecek! Ünlü şarkıcı Göçer, sağlık okur yazarlığını arttırma projesinde görevlendirildi. Bakanlıkta oluşturulan çalışma grubunda danışmanlık yapan Göçer'in aylık maaşının da yaklaşık 5 bin lira olduğu öğrenildi. Diyabetten kansere halkı bilgilendirecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >