Hayvan hırsızı sanılan 'seri katil', bakın kim çıktı!

Müge Anlı
Müge Anlı

Müge Anlı, yılın gazetecilik olayını çözdü! Hayvan hırsızı sanılan zanlı, seri katil çıktı.

Müge Anlı'nın geçtiğimiz sezonda aradığı Şeker Köseoğlu'nun katili, tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Ordu Akkuş'ta gerçekleşen olayın sır perdesi, ''Gasp edildim'' diye polisi arayan bir vatandaş sayesinde 9 Ağustos günü aralandı. 45 yaşındaki zanlı Mehmet Çayıroğlu'nun telefonu kendini ele verdi. Ordu'da yalnız yaşayan ve ölümleri şüpheli görünen üç farklı aile daha olduğu da iddia ediliyor.

Şeker Köseoğlu'nun katili bulundu!

                                    Mehmet Ali Çayıroğlu'nun Akkuş ve Ünye’de son bir yılda şüpheli 8 ölümle ilgili bağlantısı olup olmadığı araştırılmaya devam ediliyor. Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi’nde gasp edilen iki kişi, olayın sır perdesini araladı. Şeker Köseoğlu’nun evinden çalınan tüfek ve hayvanları Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde bulundu. Ayrıca bölgede gerçekleşen 8 cinayetin de aynı kişi tarafından işlendiği ortaya çıktı.
Şeker Köseoğlu'nun katili bulundu! Mehmet Ali Çayıroğlu'nun Akkuş ve Ünye’de son bir yılda şüpheli 8 ölümle ilgili bağlantısı olup olmadığı araştırılmaya devam ediliyor. Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi’nde gasp edilen iki kişi, olayın sır perdesini araladı. Şeker Köseoğlu’nun evinden çalınan tüfek ve hayvanları Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde bulundu. Ayrıca bölgede gerçekleşen 8 cinayetin de aynı kişi tarafından işlendiği ortaya çıktı.
Hayvan hırsızıydı, seri katil çıktı!
Ünye'de yakılarak öldürülen Usluoğlu çiftinin katili de Çayıroğlu çıktı. Evlerinde çıkan yangında diri diri yanan ailenin katil zanlısı Mehmet Çayıroğlu, beş farklı kişiyi öldürmekten aranıyor.
Hayvan hırsızıydı, seri katil çıktı! Ünye'de yakılarak öldürülen Usluoğlu çiftinin katili de Çayıroğlu çıktı. Evlerinde çıkan yangında diri diri yanan ailenin katil zanlısı Mehmet Çayıroğlu, beş farklı kişiyi öldürmekten aranıyor.
Yılın gazetecilik olayı çözüldü!

                                    Hayvan hırsızlığından sabıkası bulunan Çayıroğlu'nun evinde yapılan aramada, 3 Mayıs günü Dağyolu Mahallesi’nde yalnız yaşadığı evinde kaybolup ormanlık alanda cesedi bulunan Şeker Köseoğlu'na ait av tüfeği ve çalınan dört hayvanından biri ele geçirildi. Çayıroğlu'nun evinde, yine 31 Temmuz günü Akkuş ilçesi Karaağaç Tepesi Mahallesi’ndeki evlerinde tüp gazdan zehirlenerek öldüğü iddiasıyla işlem yapılan Senai Türedi ve Ümit Türedi çiftinden birine ait cep telefonu bulundu.
Yılın gazetecilik olayı çözüldü! Hayvan hırsızlığından sabıkası bulunan Çayıroğlu'nun evinde yapılan aramada, 3 Mayıs günü Dağyolu Mahallesi’nde yalnız yaşadığı evinde kaybolup ormanlık alanda cesedi bulunan Şeker Köseoğlu'na ait av tüfeği ve çalınan dört hayvanından biri ele geçirildi. Çayıroğlu'nun evinde, yine 31 Temmuz günü Akkuş ilçesi Karaağaç Tepesi Mahallesi’ndeki evlerinde tüp gazdan zehirlenerek öldüğü iddiasıyla işlem yapılan Senai Türedi ve Ümit Türedi çiftinden birine ait cep telefonu bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >