HDP'li vekil Barış Atay'dan Berna Laçin'e destek

Berna Laçin
Berna Laçin

HDP'li vekil Barış Atay, Medine ile ilgili attığı skandal tweet sonrası hakkında soruşturma başlatılan Berna Laçin'e destek çıktı.

Müslümanların kutsal toprağı Medine ile ilgili olarak skandal bir tweet atan oyuncu Berna Laçin'e sosyal medya üzerinden tepkiler sürüyor. Hakkında soruşturma açılan Berna Laçin'i, HDP'li vekil Barış Atay savundu.

Berna Laçin'in tweetinde suç unsuru bulunmadığını iddia eden Barış Atay, şu tweeti attı, “Bu tweette hiçbir suç unsuru yok. Anlamak istemiyorsanız da anlamayabilirsiniz, sizin sorununuz. Fırsat bulduğunuz her an insanlara saldıramayacağınızı öğreneceksiniz.”

İşte o tweet

HDP'li vekil Barış Atay'ın tweeti
HDP'li vekil Barış Atay'ın tweeti

Berna Laçin ne demişti?

Çocuk tacizci ve tecavüzcülerine yönelik çıkarılması istenen idam yasasına oyuncu Berna Laçin'den tepki geldi. Laçin, attığı skandal twette şu ifadelere yer verdi, "İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >