Helikopter ile görmenin ayrı bir yerinin olduğu dünyanın en güzel yerleri

Kanyon
Kanyon

Bir doğa harikasını yerden izlemek ve bakış açımızı daraltmak bazen o doğa harikasının muhteşem görüntüsünü kısıtlamaktadır. Bu yüzden helikopter ile gezmenin ayrı bir yeri vardır.

Bir yerin güzelliğine güzellik katan özelliklerinden birisi de onu o yerden yüksek bir yerden izlemektir. Çünkü tüm güzellik ayaklarınızın altında olacaktır ve istediğiniz her yöne dönebilecek ve farklı bir güzellik keşfedebileceksiniz. İşte dünyada öyle güzel yerler bulunmaktadır ki, gözlerinizin veya fotoğraf makinelerinizin kareleri bir bütüne sığdıramayacak kadar büyük ve muhteşemdirler. Bu yüzden yapmanız gereken en mantıklı şey, bahsi geçen o muhteşem güzellikteki yerleri helikopter ile gezmektir.
Victoria Şelalesi – Zambiya ve Zimbabwe
2 kilometrelik Victoria Şelalesi Zambiya ve Zimbabwe arasındaki sınırı oluşturmaktadır. 20 kilometre boyunca gökkuşağının bütün renklerini burada görebilirsiniz. Sadece havanın güneşli olmasına dikkat edin yeter.
Victoria Şelalesi – Zambiya ve Zimbabwe 2 kilometrelik Victoria Şelalesi Zambiya ve Zimbabwe arasındaki sınırı oluşturmaktadır. 20 kilometre boyunca gökkuşağının bütün renklerini burada görebilirsiniz. Sadece havanın güneşli olmasına dikkat edin yeter.
Denali Ulusal Parkı ve Koruma Bölgesi – ABD
Alaska'ya kadar uzanan bu milli park aynı zamanda bölgenin en yüksek zirvesi olan Denali Dağı'na da ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca milli park sınırları içerisinde buzul nehirler, tayga ormanları ve alpin tundrası gibi çeşitli doğa oluşumları da gözükmektedir. 6 milyon dönümlük milli parkın içerisinde sadece bir yol olması nedeni ile birçok turist hava yolunu tercih etmektedir.
Denali Ulusal Parkı ve Koruma Bölgesi – ABD Alaska'ya kadar uzanan bu milli park aynı zamanda bölgenin en yüksek zirvesi olan Denali Dağı'na da ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca milli park sınırları içerisinde buzul nehirler, tayga ormanları ve alpin tundrası gibi çeşitli doğa oluşumları da gözükmektedir. 6 milyon dönümlük milli parkın içerisinde sadece bir yol olması nedeni ile birçok turist hava yolunu tercih etmektedir.
Büyük Kanyon – ABD
Colorado nehri ile birlikte Arizona Çölüne kadar uzanmaktadır. 644 kilometrelik uzunluğa sahip Colorado nehri ve büyük kanyon birçok turist için Amerika'nın vazgeçilmezleri arasında sayılmaktadır. Buraya gezi düzenleyen birçok havayolu şirketi bulunmaktadır. Ve farklı birçok etkinlik düzenlemektedirler.
Büyük Kanyon – ABD Colorado nehri ile birlikte Arizona Çölüne kadar uzanmaktadır. 644 kilometrelik uzunluğa sahip Colorado nehri ve büyük kanyon birçok turist için Amerika'nın vazgeçilmezleri arasında sayılmaktadır. Buraya gezi düzenleyen birçok havayolu şirketi bulunmaktadır. Ve farklı birçok etkinlik düzenlemektedirler.
Büyük Set Resifi – Avustralya 
2300 kilometre ile dünyanın en büyük resifidir. Büyük set resifini görmeniz için birçok havayolu tur şirketi bulunmaktadır. Sadece Büyük Set resifini değil aynı zamanda yağmur ormanlarının ve dağlık bölgelerin de bir kısmını göreceksiniz.
Büyük Set Resifi – Avustralya 2300 kilometre ile dünyanın en büyük resifidir. Büyük set resifini görmeniz için birçok havayolu tur şirketi bulunmaktadır. Sadece Büyük Set resifini değil aynı zamanda yağmur ormanlarının ve dağlık bölgelerin de bir kısmını göreceksiniz.
New York City – ABD
Bir şehrin üzerinden uçmak ne kadar farklı gelebilir ki diyebilirsiniz. Fakat New York üstünden uçmak işte o kadar farklı gelecektir. Gökdelenlerin arasından ve üstlerinden geçerken eminiz çok farklı hislere bürüneceksiniz. Sadece şehir merkezi değil aynı zamanda doğal güzellikleri de görebileceksiniz bu sayede.
New York City – ABD Bir şehrin üzerinden uçmak ne kadar farklı gelebilir ki diyebilirsiniz. Fakat New York üstünden uçmak işte o kadar farklı gelecektir. Gökdelenlerin arasından ve üstlerinden geçerken eminiz çok farklı hislere bürüneceksiniz. Sadece şehir merkezi değil aynı zamanda doğal güzellikleri de görebileceksiniz bu sayede.
Kauai Adası – ABD
Hawaii'nin en muhteşem ve en ulaşılmaz adalarından birisi olan Kauai Adası semalarında helikopter ile gezi uçuşuna katıldığınızda muhteşem kanyonları, şelaleleri, kayalıkları ve sahili boylu boyunca görebileceksiniz.
Kauai Adası – ABD Hawaii'nin en muhteşem ve en ulaşılmaz adalarından birisi olan Kauai Adası semalarında helikopter ile gezi uçuşuna katıldığınızda muhteşem kanyonları, şelaleleri, kayalıkları ve sahili boylu boyunca görebileceksiniz.
Cape Town – Güney Afrika
Cape Town üzerinde bir uçuşa çıktığınız zaman bölgedeki diğer adaları, kayalık olan deniz kıyılarını ve tabiatın muhteşem güzelliklerini gözlerinizin önüne getirebileceksiniz.
Cape Town – Güney Afrika Cape Town üzerinde bir uçuşa çıktığınız zaman bölgedeki diğer adaları, kayalık olan deniz kıyılarını ve tabiatın muhteşem güzelliklerini gözlerinizin önüne getirebileceksiniz.
Great Ocean Road – Avustralya 
Avustralya'nın en simgesel güzelliklerinden birisi olan Great Ocean Road ve kaya oluşumları birçok turistin dikkatini çekmektedir. Kayalık kenarlarına çok yaklaşamayacağınız ve 250 kilometrelik bu şeridi gözleriniz ile bulunduğunuz yerden tam olarak göremeyeceğiniz için en mantıklı seçenek helikopter ile geziye çıkmaktır.
Great Ocean Road – Avustralya Avustralya'nın en simgesel güzelliklerinden birisi olan Great Ocean Road ve kaya oluşumları birçok turistin dikkatini çekmektedir. Kayalık kenarlarına çok yaklaşamayacağınız ve 250 kilometrelik bu şeridi gözleriniz ile bulunduğunuz yerden tam olarak göremeyeceğiniz için en mantıklı seçenek helikopter ile geziye çıkmaktır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >