Hem suçlu hem güçlü! Yerlitaş'tan skandal sözler için şoke eden açıklama

Yerlitaş
Yerlitaş

"Kalemizi adam gibi kullanın!" Nur Yerlitaş, şehitler hakkında sarf ettiği skandal sözlerden sonra öyle bir açıklama yaptı ki..

Şehitler hakkındaki skandal sözleri nedeniyle gündeme bomba gibi düşen modacı Nur Yerlitaş, "Daha ne kadar kullanacaksınız beni" deyip basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Hem suçlu hem güçlü!
Şehitler için söylediği sözlerden sonra haddini aşıp sert açıklamalarda bulunan Yerlitaş, sosyal medyadan sitem etti.
Hem suçlu hem güçlü! Şehitler için söylediği sözlerden sonra haddini aşıp sert açıklamalarda bulunan Yerlitaş, sosyal medyadan sitem etti.
 "Kaleminizi ADAM gibi kullanın!"
Yerlitaş sosyal medya hesabında "Daha ne kadar kullanacaksınız beni ?yarın basın toplantısında görüşürüz melekler😡yeter artık benim önceliğimde klip konusu yok😡hele beni takipten çıkaranlara sitemim de YOK. Kaleminizi ADAM gibi kullanın😡 artık söz Serkan Kaya da... Doğruyu o anlatsın" açıklamasında bulundu.
"Kaleminizi ADAM gibi kullanın!" Yerlitaş sosyal medya hesabında "Daha ne kadar kullanacaksınız beni ?yarın basın toplantısında görüşürüz melekler😡yeter artık benim önceliğimde klip konusu yok😡hele beni takipten çıkaranlara sitemim de YOK. Kaleminizi ADAM gibi kullanın😡 artık söz Serkan Kaya da... Doğruyu o anlatsın" açıklamasında bulundu.
İlk tepki Kaya'dan!
Olay sözlerden sonra Yerlitaş'a tepkisini ilk gösteren isimlerden olan Serkan Kaya, 'Kara Gözlüm' adlı şarkısının klibinden Nur Yerlitaş'ı çıkarıp 80 bin TL daha harcayarak klibin yenisi çekmişti.
İlk tepki Kaya'dan! Olay sözlerden sonra Yerlitaş'a tepkisini ilk gösteren isimlerden olan Serkan Kaya, 'Kara Gözlüm' adlı şarkısının klibinden Nur Yerlitaş'ı çıkarıp 80 bin TL daha harcayarak klibin yenisi çekmişti.
Takibi bıraktılar!
Ünlü ismin şoke eden sözlerinden sonra, çok sayıda meslektaşı kendisini sosyal medya hesaplarında takipten çıkardı.
Takibi bıraktılar! Ünlü ismin şoke eden sözlerinden sonra, çok sayıda meslektaşı kendisini sosyal medya hesaplarında takipten çıkardı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >