Henüz 10 yaşındaydı: Camide feci şekilde can verdi

10 yaşındaki çocuk camide feci şekilde can verdi.
10 yaşındaki çocuk camide feci şekilde can verdi.

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. Kırsal Yarımkaş Mahallesi’nde inşaatı devam eden bir camiye giren 10 yaşındaki Hasan Gülçer, elektrik akımına kapıldıktan sonra yüksekten düşerek yaşamını yitirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, henüz yapımı tamamlanmayan camiye bilinmeyen bir nedenle giren küçük çocuk, içerideki elektrik sistemine temas etti. Elektrik akımına kapılan Hasan, dengesini kaybederek metrelerce yükseklikten zemine düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Gülçer, ağır yaralı olarak Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

10 yaşındaki.Hasan Gülçer'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Yarımkaş Mahallesi’ndeki aile kabristanında toprağa verildi.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, cami inşaatında gerekli güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığı da mercek altına alındı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >