Henüz 17 yaşındayken intikam yüzünden kezzap saldırısına uğradı

Eniştesinin kezzaplı saldırısına maruz kalan Reshma'nın tüm hayatı değişti.

Hindistan'da yaşayan Reshma yaklaşık iki yıl önce yaşadığı saldırının ardından yaşama sevincini kaybetmedi. Genç kadının youtube'da makyaj önerileri veren bir kanalı var. Reshma burada verdiği tüyolarla milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir isim oldu.
Hayata sıkı sıkı tutundu
Kadınların uğradığı asitli saldırılara dikkat çekmek isteyen genç kadın birçok projede de yer aldı. Birçok uluslararası organizasyonda podyuma çıkan Reshma "Erkekler bu saldırı sonucunda hayattan kopmamız gerektiğini düşünüyor. Bu kesinlikle doğru değil. Elbette hiçbir kadın bu acıyı yaşamamalı ancak bize bu cezayı veren erkeklerin istediği gibi de bir hayat kurmamalıyız" dedi.
Hayata sıkı sıkı tutundu Kadınların uğradığı asitli saldırılara dikkat çekmek isteyen genç kadın birçok projede de yer aldı. Birçok uluslararası organizasyonda podyuma çıkan Reshma "Erkekler bu saldırı sonucunda hayattan kopmamız gerektiğini düşünüyor. Bu kesinlikle doğru değil. Elbette hiçbir kadın bu acıyı yaşamamalı ancak bize bu cezayı veren erkeklerin istediği gibi de bir hayat kurmamalıyız" dedi.
“Kimse bana acımasın”
Reshma "İnsanlar bana acıyorlar. Ancak bana kimse acımamalı aksine kızmalı. Çünkü yaşadığım bu olaya rağmen daha da başarılı olmam ve bu suçun tamamen ortadan kaldırılmasına faydam olmalı" ifadelerini kullandı.
“Kimse bana acımasın” Reshma "İnsanlar bana acıyorlar. Ancak bana kimse acımamalı aksine kızmalı. Çünkü yaşadığım bu olaya rağmen daha da başarılı olmam ve bu suçun tamamen ortadan kaldırılmasına faydam olmalı" ifadelerini kullandı.
İntikam yüzünden
Genç kadın "Henüz 17 yaşındaydım ve kız kardeşimin eşi beni bu hale getirdi. Sadece kardeşime kızdığı için benden intikam almak, onun canını yakmak istedi. Peki, ne oldu? Ben bir gözümü ve yüzümü kaybettim" dedi.
İntikam yüzünden Genç kadın "Henüz 17 yaşındaydım ve kız kardeşimin eşi beni bu hale getirdi. Sadece kardeşime kızdığı için benden intikam almak, onun canını yakmak istedi. Peki, ne oldu? Ben bir gözümü ve yüzümü kaybettim" dedi.
Çaba gösteriyor
Reshma “Bu saldırı hayata olan bakış açımı tamamen değiştirdi. Dilerim ben bu acıyla yaşayan kadınlara yardım edilmesi için ön ayak olurum” yorumunu yaptı.
Çaba gösteriyor Reshma “Bu saldırı hayata olan bakış açımı tamamen değiştirdi. Dilerim ben bu acıyla yaşayan kadınlara yardım edilmesi için ön ayak olurum” yorumunu yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >