Her biri müziğe yeni bir soluk: Müziğin farklı sesleri

​Her biri müziğe yeni bir soluk: Müziğin farklı sesleri
​Her biri müziğe yeni bir soluk: Müziğin farklı sesleri

Farklı tarzları ve şarkılarıyla müziğe yeni bir soluk getirmeyi başarmış yeni sesler...

Müzik, içerisinde farklı dinamikleri barındıran bir kavram. Farklı sesleri, yorumları ve tarzları hep içerisinde barındırmak ister.

Bunu sağlayabilenler ise tüm kariyerleri boyunca tek bir şarkıyla bile özdeşleşmeyi başarır. Biz size bu içeriğimiz de bunu sağlayabilmiş isimleri derledik.

Deniz Tekin
Henüz 21 yaşında olan genç şarkıcı, internet de  yayınladığı kayıtlarını dinleyicisiyle buluşturarak profesyonel kariyerinin ilk adımlarını attı.
Deniz Tekin Henüz 21 yaşında olan genç şarkıcı, internet de yayınladığı kayıtlarını dinleyicisiyle buluşturarak profesyonel kariyerinin ilk adımlarını attı.
Manuş Baba
Babaannesi ve babasına olan aşırı sevgisini müziğine ve ismine de yansıtan, şiir ile bestelerini buluşturan genç bir adam. Belki "Eteği Belinde" şarkısı bu kadar sevilip yayılmasaydı klip de çekmeyebilirdi.
Manuş Baba Babaannesi ve babasına olan aşırı sevgisini müziğine ve ismine de yansıtan, şiir ile bestelerini buluşturan genç bir adam. Belki "Eteği Belinde" şarkısı bu kadar sevilip yayılmasaydı klip de çekmeyebilirdi.
Kıvılcım Ural
Belki onun sesini söylediği dizi jeneriklerinden bilebilirsiniz. Ama o da genç neslin öne çıkan başarı seslerinden. Bu arada dizi jeneriğine bir örnek isterseniz: "Aşk Laftan Anlamaz"
Kıvılcım Ural Belki onun sesini söylediği dizi jeneriklerinden bilebilirsiniz. Ama o da genç neslin öne çıkan başarı seslerinden. Bu arada dizi jeneriğine bir örnek isterseniz: "Aşk Laftan Anlamaz"
Son Feci Bisiklet 🚲
Farklı isimdeki alternatif grupların başını çeken Son Feci Bisiklet grubu, farklı tarzları ve şarkılarıyla bir adım öne çıkıyor. Özellikle de "Bu Kız" şarkılarıyla...
Son Feci Bisiklet 🚲 Farklı isimdeki alternatif grupların başını çeken Son Feci Bisiklet grubu, farklı tarzları ve şarkılarıyla bir adım öne çıkıyor. Özellikle de "Bu Kız" şarkılarıyla...
Elif Çağlar
Bohem tarzı ve güçlü sesi ile diğer isimlerden kendini ayrı bir klasmana koyan Çağlar, Caz müziğin de öne çıkan seslerinden.
Elif Çağlar Bohem tarzı ve güçlü sesi ile diğer isimlerden kendini ayrı bir klasmana koyan Çağlar, Caz müziğin de öne çıkan seslerinden.
Adamlar 🌎
Son Feci Bisiklet ile karşılaştırılmaları muhtemel olan gruptur. Zira onların da kendi gruplarıyla ikonikleşmiş bir şarkıları vardır: Koca, yaşlı, şişko dünyaaa!....
Adamlar 🌎 Son Feci Bisiklet ile karşılaştırılmaları muhtemel olan gruptur. Zira onların da kendi gruplarıyla ikonikleşmiş bir şarkıları vardır: Koca, yaşlı, şişko dünyaaa!....
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >