Her yerden para çıktı! İstanbul'da dev operasyon

İstanbul'da sahte para operasyonu
İstanbul'da sahte para operasyonu

İstanbul'da Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasaya sahte para sürmeye çalışan 3 şahıs gözaltına alındı. Şahısların bulunduğu adreslere yapılan eş zamanlı operasyonlarda 2 milyonluk sahte para ele geçirildi.

İstanbul'da jandarma ekiplerince, Beyoğlu ve Bağcılarda eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Piyasaya sahte para sürmeye çalışan 3 şüpheli şahıs gözaltına alınırken toplamda 2 Milyonluk sahte para ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, S.B. ve Ö.K. isimli şahısların ellerinde bulunan sahte paraları piyasaya sürmek üzere İstanbul’a geldikleri ve Beyoğlu’nda bir otele yerleştikleri bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonunda şahısların kaldığı Beyoğlu’ndaki otel odasına operasyon düzenledi. Operasyonda Bin 740 adet sahte 100’lük ABD doları ele geçirilirken 2 şüpheli de yakalandı.

Jandarma ekipleri sahte paralara el koydu.
Jandarma ekipleri sahte paralara el koydu.

Bağlantılı oldukları düşünülen şahsa operasyon

Operasyonlarına devam eden İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bağlantılı olduğunu düşündüğü S.Ş. isimli şahsa da eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Şahsın Bağcılar’da bulunan evine düzenlenen operasyonda, 394 adet sahte 100 ABD Doları, 485 adet sahte 200 EURO, 299 adet sahte 200 TL ve 33 adet sahte 100 TL ele geçirildi. S.Ş. ise yakalanarak gözaltına alındı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >