Herkes "siyah pantolon" hikayesini konuşuyor!

Pantolon hikayesi
Pantolon hikayesi

Tüm Türkiye aynı şeyi konuşuyor! Siyah pantolon hikayesi herkesi ağlattı

Yazar Alişan Kapaklıkaya katıldığı programda anlattığı "siyah pantolon" hikayesiyle seyirciyi gözyaşlarına boğdu.

kendi hayatından anlattığı bir kesitle herkesi ağlattı. Video kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.


"Kardeşim pantolon giyemeden öldü"

                                    
                                    
                                    Çocukluk dönemindeki yokluktan bahseden Kapaklıkaya, "Bizim yaşadığımız dönemde yokluk vardı; bu yüzden bir her şeyin kıymetini biliyoruz. Bir gün babam bize 'Size pantolon getireyim mi?' dedi; öyle heyecanlandık ki, kardeşlerimle heyecanla bekledik. Dört kardeştik, babamın yalnızca üçümüze almaya parası yetmişti. Kardeşim benim pantolonumu bir kez giyebilmek için günlerce izin istedi. Kardeşime pantolonumu vereceğim gün, kardeşim traktörün altında kalıp öldü" açıklamasını yapıp hikayesini anlatınca hem program sunucuları hem seyirciler gözyaşlarına boğuldu.
"Kardeşim pantolon giyemeden öldü" Çocukluk dönemindeki yokluktan bahseden Kapaklıkaya, "Bizim yaşadığımız dönemde yokluk vardı; bu yüzden bir her şeyin kıymetini biliyoruz. Bir gün babam bize 'Size pantolon getireyim mi?' dedi; öyle heyecanlandık ki, kardeşlerimle heyecanla bekledik. Dört kardeştik, babamın yalnızca üçümüze almaya parası yetmişti. Kardeşim benim pantolonumu bir kez giyebilmek için günlerce izin istedi. Kardeşime pantolonumu vereceğim gün, kardeşim traktörün altında kalıp öldü" açıklamasını yapıp hikayesini anlatınca hem program sunucuları hem seyirciler gözyaşlarına boğuldu.
Nedir o hikaye?

                                    
                                    
                                    Program moderatörünün "Bir pantolon hikayeniz varmış, bizimle paylaşırmışsınız?" sorusu üzerine, Kapaklıkaya anlatmaya başladı.
Nedir o hikaye? Program moderatörünün "Bir pantolon hikayeniz varmış, bizimle paylaşırmışsınız?" sorusu üzerine, Kapaklıkaya anlatmaya başladı.
İzleyici gözyaşlarına boğuldu!

                                    
                                    
                                    TRT'de yayınlanan "Yeni Güne Merhaba" programına konuk olan eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya, kendi hayatından öyle bir hikaye paylaştı ki izleyici gözyaşlarına boğuldu.
İzleyici gözyaşlarına boğuldu! TRT'de yayınlanan "Yeni Güne Merhaba" programına konuk olan eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya, kendi hayatından öyle bir hikaye paylaştı ki izleyici gözyaşlarına boğuldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >