Hızlı ve Öfkeli serisi bitiyor!

Hızlı ve Öfkeli
Hızlı ve Öfkeli

Sekizinci filmiyle izleyici karşısına çıkan Hızlı ve Öfkeli 8, ilk hafta sonunda 532 milyon dolar kazanç elde etti. Bu gelişmenin üzerine Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu ve 10. devam filmlerinin vizyon tarihi açıklandı. Serinin son filmi hakkında yapımcı Neal Moritz'ten de bir açıklama geldi.

Hızlı ve Öfkeli serisinin ne zaman son bulacağı resmiyet kazandı. Orijinal ismi The Fate of the Furious olan yeni film ilk hafta sonunda 532 milyon dolar kazanç elde etti.

Gişe hasılatının bu denli yüksek olması da devam filmlerini beraberinde getirdi. Yapılan açıklamaya göre Hızlı ve Öfkeli 9’u 19 Nisan 2019‘da izleyeceğiz. 10. filmin ise 10 Nisan 2021‘de izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Devam filmi ile ilgili açıklamalar seriyi sevenler tarafından ilgiyle karşılandı; ancak bu açıklamaların üzerine yapımcı Neal Moritz, serinin son filmi hakkında da açıklama yaptı.

Serinin son filmi

                                    Hızlı ve Öfkeli serisinin yapımcısı olan Neal Moritz, Collider'ın kendisiyle gerçekleştirdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı. Serinin bitiş noktası olarak Hızlı ve Öfkeli 10’un belirlendiğini söyledi. Bu konudaki düşüncelerini ise “Serinin son bulacağı noktayı biliyoruz ancak henüz bu arada neler yaşanacağı belli değil. Planımız iki film daha çekmek. Hepimiz kafa kafaya verip ortaya özel bir şeyler çıkartmaya çalışıyoruz” sözleriyle dile getirdi.
Serinin son filmi Hızlı ve Öfkeli serisinin yapımcısı olan Neal Moritz, Collider'ın kendisiyle gerçekleştirdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı. Serinin bitiş noktası olarak Hızlı ve Öfkeli 10’un belirlendiğini söyledi. Bu konudaki düşüncelerini ise “Serinin son bulacağı noktayı biliyoruz ancak henüz bu arada neler yaşanacağı belli değil. Planımız iki film daha çekmek. Hepimiz kafa kafaya verip ortaya özel bir şeyler çıkartmaya çalışıyoruz” sözleriyle dile getirdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >