Hollywood ünlülerinin en büyük sırrı!

Pırıl pırıl dişler için formül.
Pırıl pırıl dişler için formül.

Siz de dünyaca ünlü isimlerin sahip olduğu harika gülümsemenin nedenini merak ediyor musunuz?

Işıl ışıl parlayan, bembeyaz dişlere sahip olmak istiyorsanız bu formülleri kesinlikle uygulayın. İşte beyaz dişer için harika tavsiyeler;
Zerdeçal mucizesi
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı hindistancevizi yağı
2-3 damla nane yağı

 Malzemeleri iyice karıştırıp, diş macunu yerine uygulayın. Dişleriniz kısa süre içinde bembeyaz olacaktır.
Zerdeçal mucizesi 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı hindistancevizi yağı 2-3 damla nane yağı Malzemeleri iyice karıştırıp, diş macunu yerine uygulayın. Dişleriniz kısa süre içinde bembeyaz olacaktır.
Çay ağacı yağı
Yarım bardak su
5 damla çay ağacı yağı

 Yarım bardak suya, 5 damla çay ağacı yağı damlatın. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı bu suyla çalkalayın.
Çay ağacı yağı Yarım bardak su 5 damla çay ağacı yağı Yarım bardak suya, 5 damla çay ağacı yağı damlatın. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı bu suyla çalkalayın.
Çilek macunu
Çilek
Deniz tuzu

Bir miktar çileği kaşıkla güzelce ezin. Ardından çileğin içine deniz tuzu ekleyip karıştırın ve buzdolabında bekletin. Hazırladığınız karışımla haftada iki kez dişlerinizi fırçalayın.
Çilek macunu Çilek Deniz tuzu Bir miktar çileği kaşıkla güzelce ezin. Ardından çileğin içine deniz tuzu ekleyip karıştırın ve buzdolabında bekletin. Hazırladığınız karışımla haftada iki kez dişlerinizi fırçalayın.
Hindistancevizi yağı
Hindistancevizi yağı ile dişlerinizi bir güzel ovalayın. 10-15 dakika sonra normal macun ile dişlerinizi fırçalayın. Bu yöntemi haftada 2-3 kez yapabilirsiniz.
Hindistancevizi yağı Hindistancevizi yağı ile dişlerinizi bir güzel ovalayın. 10-15 dakika sonra normal macun ile dişlerinizi fırçalayın. Bu yöntemi haftada 2-3 kez yapabilirsiniz.
Muz kabuğu etkisi
Her gün muz kabuğu ile dişlerinizi ovalayın. Kabukla dişlerinizi ovaladıktan 10 dakika sonra macunla dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.
Muz kabuğu etkisi Her gün muz kabuğu ile dişlerinizi ovalayın. Kabukla dişlerinizi ovaladıktan 10 dakika sonra macunla dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.
Limonlu gargara
3 limon
Bir miktar tuz

Sıktığınız limonun içine bir miktar tuz ekleyin. Hazırladığınız bu karışımla haftada 1-2 kez ağzınızı çalkalayın.
Limonlu gargara 3 limon Bir miktar tuz Sıktığınız limonun içine bir miktar tuz ekleyin. Hazırladığınız bu karışımla haftada 1-2 kez ağzınızı çalkalayın.
Fesleğen püresi
Fesleğen yapraklarını iyice ezin ve diş macunu yerine her gün bu püreyi kullanın.
Fesleğen püresi Fesleğen yapraklarını iyice ezin ve diş macunu yerine her gün bu püreyi kullanın.
Aloe vera jeli
Aloe vera jeliyle dişlerinizi düzenli olarak fırçalayın. Birkaç hafta içinde dişleriniz ışıl ışıl olacaktır.

 (Kaynak: brightside.me)
Aloe vera jeli Aloe vera jeliyle dişlerinizi düzenli olarak fırçalayın. Birkaç hafta içinde dişleriniz ışıl ışıl olacaktır. (Kaynak: brightside.me)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >