Hollywood yıldızlarının ilginç mimarideki devasa evleri

Hollywood
Hollywood

Elizabeth Taylor'dan Brad Pitt ve Angelina Jolie'ye, dünya starı ünlülerin ilginç mimarideki devasa evleri!

Elizabeth Taylor, Bing Crosby, Katherine Hepburn ve dahası çok sayıda ünlü ismin milyon dolar değerindeki evlerini görmeye hazır mısınız? Yer aldıkları her projede servetlerine servet katan dünyaca ünlü popüler isimlerin saray yavrusu evleri, yeni sahiplerini bekliyor. Standartların çok üzerinde hizmet sunan evlerin fiyatı,

Hollywood isimlerine sahiplik ettiğinden de katlanarak artıyor.

Gösteri dünyasının hayranlıkla seyredilen ünlü isimleri, kelimenin tam anlamıyla ''rüya gibi'' evlerde yaşıyor. Kazandıkları parayı gayrimenkule yatıran Hollywood ünlülerinin magazin basınına da sık sık konu olan evleri, ''Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar'' atasözünü de hatırlatmıyor değil. Kimi doğa manzaralı, kiminin denize kıyısı var, kiminin ise 20 banyosu; ortak nokta ise Hollywood yıldızlarına sahiplik etmesi...

İşte görünce şaşkınlıktan küçük dilinizi yutacağınız servet değerinde ev tasarımları!

Bing Crosby'nin malikanesi 

                                    
                                    1977 yılında yaşama veda eden İrlanda kökenli ABD'li sanatçı Bing Crosby, müzik tarihinin en çok satan albümlerinden birçoğuna imza atmış bir isimdir. ''En İyi Erkek Oyuncu'' dalında Oscar ödülü sahibi olan Crosby, ayrıca Grammy ödülüyle taçlanmıştır. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Crosby'nin Los Angeles'taki dev arazi üzerine kurulu villasının satış bedeli 4 milyon 795 bin dolar. Evin altı yatak odası, muhteşem bir süiti, mermer jakuzili banyosu, bilardo odası, geniş mutfağı ve konuk odaları bulunuyor.
Bing Crosby'nin malikanesi 1977 yılında yaşama veda eden İrlanda kökenli ABD'li sanatçı Bing Crosby, müzik tarihinin en çok satan albümlerinden birçoğuna imza atmış bir isimdir. ''En İyi Erkek Oyuncu'' dalında Oscar ödülü sahibi olan Crosby, ayrıca Grammy ödülüyle taçlanmıştır. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Crosby'nin Los Angeles'taki dev arazi üzerine kurulu villasının satış bedeli 4 milyon 795 bin dolar. Evin altı yatak odası, muhteşem bir süiti, mermer jakuzili banyosu, bilardo odası, geniş mutfağı ve konuk odaları bulunuyor.
Katherine Hepburn cenneti 

                                    
                                    Yaklaşık 100 yıla yakın yaşamı boyunca sinema tarihine geçen filmlere imza atan efsane oyuncu, 60 yıllık sinema kariyerine 4 Oscar ödülü ve 12 Oscar adaylığı sığdırdı. ''Tüm zamanların en iyi kadın oyuncusu'' olarak anılan sanatçı, John Wayne, Humphrey Bogart, Spencer Tracy, Sir Laurence Olivier, Henry Fonda gibi dev aktörlerle birlikte rol aldı. Sinema efsanesinin Long Island'daki evi, 1913 yılından beri Hepburn ailesinin ikamet ettiği bir mülk. 1939 yılında kasırga nedeniyle yıkılan ve yeniden restore edilen villa, Katherine Hepburn'e 96 yaşında son nefesini verene kadar ev sahipliği yaptı. Ev, 28 milyon dolar gibi rekor bir rakama yeni alıcısını bekliyor. Altı yatak odası, özel iskelesi, plajı, dev arazi üzerine kurulu uçsuz bucaksız bahçeleri, geniş verandası, büyük bir mutfağı ve eşsiz bir manzarası bulunuyor.
Katherine Hepburn cenneti Yaklaşık 100 yıla yakın yaşamı boyunca sinema tarihine geçen filmlere imza atan efsane oyuncu, 60 yıllık sinema kariyerine 4 Oscar ödülü ve 12 Oscar adaylığı sığdırdı. ''Tüm zamanların en iyi kadın oyuncusu'' olarak anılan sanatçı, John Wayne, Humphrey Bogart, Spencer Tracy, Sir Laurence Olivier, Henry Fonda gibi dev aktörlerle birlikte rol aldı. Sinema efsanesinin Long Island'daki evi, 1913 yılından beri Hepburn ailesinin ikamet ettiği bir mülk. 1939 yılında kasırga nedeniyle yıkılan ve yeniden restore edilen villa, Katherine Hepburn'e 96 yaşında son nefesini verene kadar ev sahipliği yaptı. Ev, 28 milyon dolar gibi rekor bir rakama yeni alıcısını bekliyor. Altı yatak odası, özel iskelesi, plajı, dev arazi üzerine kurulu uçsuz bucaksız bahçeleri, geniş verandası, büyük bir mutfağı ve eşsiz bir manzarası bulunuyor.
Harrison Ford'un 11 odalı evi

                                    
                                    Her biri milyonlarca dolar gişe hasılatına imza atan filmlerin ve aynı zamanda Indiana Jones serisinin efsane oyuncusu Harrison Ford'un evi, Wyoming eyaletindeki Jackson'da bulunuyor. Oyuncunun New York'taki 11 odalı eski evi, 16 milyon dolara satışta; oyuncu yeni bir eve taşınmaya hazırlanıyor.
Harrison Ford'un 11 odalı evi Her biri milyonlarca dolar gişe hasılatına imza atan filmlerin ve aynı zamanda Indiana Jones serisinin efsane oyuncusu Harrison Ford'un evi, Wyoming eyaletindeki Jackson'da bulunuyor. Oyuncunun New York'taki 11 odalı eski evi, 16 milyon dolara satışta; oyuncu yeni bir eve taşınmaya hazırlanıyor.
Elizabeth Taylor'un çiçek bahçesi

                                    
                                    23 Mart 2011'de hayata gözlerini yuman menekşe gözlü efsane Elizabeth Taylor, yaşamı boyunca tarihe ismini altın harflerle yazdıran filmleriyle gündem oldu.  ''En İyi Kadın Oyuncu'' dalında Oscar kazanan oyuncu, Türkiye'de ''Kim Korkar Hain Kurttan'' ismiyle gösterilen ''Who's Afraid of Virginia Woolf'' ile ''Kleopatra''nın da yer aldığı 11 filmde rol aldı. Hollywood'un gelmiş geçmiş en renkli oyuncuları arasında yer alan Taylor', Los Angeles'taki evini 1981 yılında satın alır. Özel mozaikleri, havuzu, saunası ve çok sayıdaki odasıyla farklı bir mimari yapıya sahip evin en dikkat çekici özelliği ise Elizabeth Taylor'ın çiçek bahçesi... Dünyanın en pahalı çiçeklerini özel olarak getiren oyuncunun evi, 8 milyon 600 bin dolardan satışa sunuluyor.
Elizabeth Taylor'un çiçek bahçesi 23 Mart 2011'de hayata gözlerini yuman menekşe gözlü efsane Elizabeth Taylor, yaşamı boyunca tarihe ismini altın harflerle yazdıran filmleriyle gündem oldu. ''En İyi Kadın Oyuncu'' dalında Oscar kazanan oyuncu, Türkiye'de ''Kim Korkar Hain Kurttan'' ismiyle gösterilen ''Who's Afraid of Virginia Woolf'' ile ''Kleopatra''nın da yer aldığı 11 filmde rol aldı. Hollywood'un gelmiş geçmiş en renkli oyuncuları arasında yer alan Taylor', Los Angeles'taki evini 1981 yılında satın alır. Özel mozaikleri, havuzu, saunası ve çok sayıdaki odasıyla farklı bir mimari yapıya sahip evin en dikkat çekici özelliği ise Elizabeth Taylor'ın çiçek bahçesi... Dünyanın en pahalı çiçeklerini özel olarak getiren oyuncunun evi, 8 milyon 600 bin dolardan satışa sunuluyor.
Puff Daddy'nin 13 milyon 500 bin değerindeki evi 

                                    
                                    Sean John Combs, Puff Daddy, P. Diddy, Sean John, Puff ve Puffy isimlerini kullanan Amerikalı prodüktör, rapçi, plak şirketi yöneticisi ve girişimci... Müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden Diddy farklı kıyafetleri, çalkantılı yaşantısı ve defalarca değiştirdiği ismiyle gözlerin üzerine çevrilmesine neden oluyor. Özel hayatı gibi, eviyle de gündem olan dünyaca ünlü ismin 17 yatak odası, tenis kortu, özel havuzu ve çok geniş bir arazisi bulunan evinin satış bedeli ise, 13 milyon 500 bin dolar.
Puff Daddy'nin 13 milyon 500 bin değerindeki evi Sean John Combs, Puff Daddy, P. Diddy, Sean John, Puff ve Puffy isimlerini kullanan Amerikalı prodüktör, rapçi, plak şirketi yöneticisi ve girişimci... Müzik dünyasının dikkat çeken isimlerinden Diddy farklı kıyafetleri, çalkantılı yaşantısı ve defalarca değiştirdiği ismiyle gözlerin üzerine çevrilmesine neden oluyor. Özel hayatı gibi, eviyle de gündem olan dünyaca ünlü ismin 17 yatak odası, tenis kortu, özel havuzu ve çok geniş bir arazisi bulunan evinin satış bedeli ise, 13 milyon 500 bin dolar.
Billy Joel'in okyanus manzaralı evi

                                    
                                    Müzik dünyasının 23 kez Grammy ödülüne aday gösterilen ve altı kez ödül kazanan ismi Billy Joel'ın evi de satışta... Long Island'da bulunan sahil evinde, dört ayrı yatak odası yer alıyor. Daha önce Roy Sheider'a ait olan deniz kıyısındaki evin üst katındaki iki teras, eşsiz bir okyanus manzarası görüyor. İlk olarak 22 milyon 500 bin dolardan satışa sunulan evde, alıcı çıkmaması nedeniyle iki kez indirim yapıldı. Ev, şu anda 16 milyon 750 bin dolardan satışta...
Billy Joel'in okyanus manzaralı evi Müzik dünyasının 23 kez Grammy ödülüne aday gösterilen ve altı kez ödül kazanan ismi Billy Joel'ın evi de satışta... Long Island'da bulunan sahil evinde, dört ayrı yatak odası yer alıyor. Daha önce Roy Sheider'a ait olan deniz kıyısındaki evin üst katındaki iki teras, eşsiz bir okyanus manzarası görüyor. İlk olarak 22 milyon 500 bin dolardan satışa sunulan evde, alıcı çıkmaması nedeniyle iki kez indirim yapıldı. Ev, şu anda 16 milyon 750 bin dolardan satışta...
Rihanna'dan 8 milyon dolarlık ev

                                    
                                    Rihanna'nın Hollwood'da bulanan evinin 7 yatak odası, 9 banyosunun yanı sıra; oyun ve sinema odası da var. Rihanna, 8 milyon dolarlık bu evde yaşıyor.
Rihanna'dan 8 milyon dolarlık ev Rihanna'nın Hollwood'da bulanan evinin 7 yatak odası, 9 banyosunun yanı sıra; oyun ve sinema odası da var. Rihanna, 8 milyon dolarlık bu evde yaşıyor.
Leonardo Dicaprio'nun malikanesi

                                    
                                    Leonardo Dicaprio'nun evini geceliğini 4,500 dolara kiraya verdiği, günlerce sosyal medyada konuşuldu. Dünyaca ünlü yıldızın evinin değeri, 18 milyon 900 dolar.
Leonardo Dicaprio'nun malikanesi Leonardo Dicaprio'nun evini geceliğini 4,500 dolara kiraya verdiği, günlerce sosyal medyada konuşuldu. Dünyaca ünlü yıldızın evinin değeri, 18 milyon 900 dolar.
Madonna'nın 22 milyon dolar değerindeki evi

                                    
                                    Amerikalı şarkıcı Madonna Louise Ciccone, 1980'lerden beri "Popun Kraliçesi" olarak anılır. Ünlü şarkıcının sanatçılığının yanı sıra, özel hayatı ve sosyal yaşantısı da sık sık gündem oluyor. Modonna'nın da evi, diğer yıldızları aratmıyor; dünyaca ünlü yıldızın evinde tenis kortu dahi bulunuyor; evin değeri ise, 22 milyon dolar.
Madonna'nın 22 milyon dolar değerindeki evi Amerikalı şarkıcı Madonna Louise Ciccone, 1980'lerden beri "Popun Kraliçesi" olarak anılır. Ünlü şarkıcının sanatçılığının yanı sıra, özel hayatı ve sosyal yaşantısı da sık sık gündem oluyor. Modonna'nın da evi, diğer yıldızları aratmıyor; dünyaca ünlü yıldızın evinde tenis kortu dahi bulunuyor; evin değeri ise, 22 milyon dolar.
Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin saray yavrusu

                                    
                                    Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin çocuklarıyla birlikte Güney Fransa'da yaşadıkları Chateau Miraval adındaki konak, toplam 35 odalı. Bu saray yavrusunun değeri ise, 60 milyon dolar...
Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin saray yavrusu Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin çocuklarıyla birlikte Güney Fransa'da yaşadıkları Chateau Miraval adındaki konak, toplam 35 odalı. Bu saray yavrusunun değeri ise, 60 milyon dolar...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >