Hollywood'un bir zamanlar adı suça karışmış 18 ünlü oyuncusu

Arşiv
Arşiv

Hollywood dünyasından tanınan bazı isimlerin, çeşitli suçlara karıştığını biliyor muydunuz? Şaşkınlık yaratacak bu listeyi sizlerle paylaşıyoruz.

Sinema sektörü farklılıklara gebe bir alan olsa da bu haber biraz çizgiyi aşacak nitelikte. Fotoğraflarını görünce pat diye tanıyacağınız ünlü oyuncuların suç listeleri oldukça kabarık. Kimler hangi suçları işlemiş bir bakalım.

Curtis Jackson

                                    Namı diğer 50 Cent, uyuşturucu satıcılığından hüküm giymiş bir ünlü. Haziran 1994'te gizli görevde bir polis memuruna uyuşturucu satmak isterken yakayı ele veren oyuncu/şarkıcının lakabını, 50 cent'lik paketlerde keyif verici madde satmaktan aldığı söylenir.
Curtis Jackson Namı diğer 50 Cent, uyuşturucu satıcılığından hüküm giymiş bir ünlü. Haziran 1994'te gizli görevde bir polis memuruna uyuşturucu satmak isterken yakayı ele veren oyuncu/şarkıcının lakabını, 50 cent'lik paketlerde keyif verici madde satmaktan aldığı söylenir.
Charlie Sheen

                                    2009 senesinin Noel sabahı, Charlie Sheen üçüncü karısına saldırmaktan tutuklandı. Karısı Brooke Mueller'in ifadesine göre kendisini yatağa yatırmış ve boğazına bıçak dayamış.
Charlie Sheen 2009 senesinin Noel sabahı, Charlie Sheen üçüncü karısına saldırmaktan tutuklandı. Karısı Brooke Mueller'in ifadesine göre kendisini yatağa yatırmış ve boğazına bıçak dayamış.
Woody Harrelson

                                    1982'de ahlaka aykırı davranış ve polis memuruna direnmek gibi suçlardan başı belaya giren yetenekli oyuncunun 1996'da da uyuşturucu bulundurmak ve evde esrar yetiştirmekten ötürü hüküm giymişliği var.
Woody Harrelson 1982'de ahlaka aykırı davranış ve polis memuruna direnmek gibi suçlardan başı belaya giren yetenekli oyuncunun 1996'da da uyuşturucu bulundurmak ve evde esrar yetiştirmekten ötürü hüküm giymişliği var.
O.J. Simpson

                                    Çıplak Silah (Naked Gun, 1988) serilerinden tanıdığımız oyuncu, 1994'te Nicole Brown Simpson ve arkadaşı Ronald Goldman'ı öldürmekten hüküm giymiş. Ayrıca 2007senesinde de Las Vegas'ta bir kumarhaneyi soymaya kalkışınca yine özgürlüğünden olmuş.
O.J. Simpson Çıplak Silah (Naked Gun, 1988) serilerinden tanıdığımız oyuncu, 1994'te Nicole Brown Simpson ve arkadaşı Ronald Goldman'ı öldürmekten hüküm giymiş. Ayrıca 2007senesinde de Las Vegas'ta bir kumarhaneyi soymaya kalkışınca yine özgürlüğünden olmuş.
Winona Ryder

                                    2001 senesinde marka giysiler satan bir mağazadan 5500 dolarlık ürün çalmaktan hakim karşısına geçen Ryder kendini bir filmdeki rolü için hazırlanıyor olmakla savundu. Sonuç olarak ürünlerin bedelini mağazaya ödeyen güzel oyuncu bu işten kurtuldu.
Winona Ryder 2001 senesinde marka giysiler satan bir mağazadan 5500 dolarlık ürün çalmaktan hakim karşısına geçen Ryder kendini bir filmdeki rolü için hazırlanıyor olmakla savundu. Sonuç olarak ürünlerin bedelini mağazaya ödeyen güzel oyuncu bu işten kurtuldu.
Matthew McConaughey

                                    Komşusunun Matthew McConaughey'nin evinden gelen kargaşa seslerini duyarak polisi aramasıyla, evinde dans ederken yakalanan oyuncunun evinin her yerinde uyuşturucu maddeye rastlanmış ve 1999 senesinde hüküm giymek üzereyken dava düşmüş. Çünkü eve giren polislerin arama izinleri yokmuş.
Matthew McConaughey Komşusunun Matthew McConaughey'nin evinden gelen kargaşa seslerini duyarak polisi aramasıyla, evinde dans ederken yakalanan oyuncunun evinin her yerinde uyuşturucu maddeye rastlanmış ve 1999 senesinde hüküm giymek üzereyken dava düşmüş. Çünkü eve giren polislerin arama izinleri yokmuş.
Wesley Snipes

                                    Bir zamanlar Bıçağın İki Yüzü (Blade, 1998) serisi ile ortalığı kasıp kavuran Snipes, tam 23 milyon dolar vergiyi cebine indirmekten 2006 senesinde hüküm giymiş.
Wesley Snipes Bir zamanlar Bıçağın İki Yüzü (Blade, 1998) serisi ile ortalığı kasıp kavuran Snipes, tam 23 milyon dolar vergiyi cebine indirmekten 2006 senesinde hüküm giymiş.
Christian Slater

                                    Christian Slater'ın suç dosyası hayli kabarık. Kendisi 90'larda uslu durmak nedir bilmiyormuş. Sarhoş araç kullanmak, çantasındaki silahla uçak kaçırmak, bir polis memuruna ve kız arkadaşı Michelle Jonas'a saldırı ve en son sokak ortasında bir kadına cinsel saldırı suçlarından defalarca hakim karşısında hazırolda durmuş.
Christian Slater Christian Slater'ın suç dosyası hayli kabarık. Kendisi 90'larda uslu durmak nedir bilmiyormuş. Sarhoş araç kullanmak, çantasındaki silahla uçak kaçırmak, bir polis memuruna ve kız arkadaşı Michelle Jonas'a saldırı ve en son sokak ortasında bir kadına cinsel saldırı suçlarından defalarca hakim karşısında hazırolda durmuş.
Tim Allen

                                    Gençlik yıllarında uyuşturucu kaçakçılığından hüküm giyen aktör, 1978'de üzerinde 650 gram kokain ile yakalanmış. Suça karışan diğer arkadaşlarının adını vererek işbirliği yapan oyuncu hapse girmek yerine bir kaç senelik kamu hizmeti ile yırtmış.
Tim Allen Gençlik yıllarında uyuşturucu kaçakçılığından hüküm giyen aktör, 1978'de üzerinde 650 gram kokain ile yakalanmış. Suça karışan diğer arkadaşlarının adını vererek işbirliği yapan oyuncu hapse girmek yerine bir kaç senelik kamu hizmeti ile yırtmış.
Shelley Malil

                                    40 Yıllık Bekar (40 Year Old Virgin, 2005) filmi ile tanınan Hintli aktörün kariyeri, kasıtlı adam öldürmek suçundan hüküm giyince sona erdi. İnsanın kanını donduran bir cinayet işleyen Malil, kız arkadaşını tam 23 kez bıçaklamış ve ömür boyu hapse mahkum edilmiş.
Shelley Malil 40 Yıllık Bekar (40 Year Old Virgin, 2005) filmi ile tanınan Hintli aktörün kariyeri, kasıtlı adam öldürmek suçundan hüküm giyince sona erdi. İnsanın kanını donduran bir cinayet işleyen Malil, kız arkadaşını tam 23 kez bıçaklamış ve ömür boyu hapse mahkum edilmiş.
Matthew Broderick

                                    1987 senesinde kız arkadaşıyla birlikte gittiği İrlanda tatilinde kiraladığı araç ile korkunç bir kazaya karışan Broderick, trafiğin soldan aktığını unutarak ters şeride girdi ve bir Volvo ile kafa kafaya çarpışarak 28 yaşındaki Anna Gallagher ve 63 yaşındaki annesi Margaret Dorothy'nin ölümlerine sebep oldu.
Matthew Broderick 1987 senesinde kız arkadaşıyla birlikte gittiği İrlanda tatilinde kiraladığı araç ile korkunç bir kazaya karışan Broderick, trafiğin soldan aktığını unutarak ters şeride girdi ve bir Volvo ile kafa kafaya çarpışarak 28 yaşındaki Anna Gallagher ve 63 yaşındaki annesi Margaret Dorothy'nin ölümlerine sebep oldu.
Mickey Rourke

                                    Mickey Rourke, ünlü olmadan önce amatör bir boksörmüş ve karısına şiddetten yargılanmış. Ancak hapis yatmasına ramak kala hakkındaki suçlamalar geri çekilmiş.
Mickey Rourke Mickey Rourke, ünlü olmadan önce amatör bir boksörmüş ve karısına şiddetten yargılanmış. Ancak hapis yatmasına ramak kala hakkındaki suçlamalar geri çekilmiş.
Lindsay Lohan

                                    Şunu baştan söyleyelim Lohan bu listedeki herkesten kabarık bir suç listesine sahip. Muhtemelen o günlerde film setlerinden çok mahkeme salonlarında vakit geçiriyordu. Kendisi bu güne kadar tam 14 suç dosyasından, 8 tutuklama kararı çıkmış bir genç kadın.
Lindsay Lohan Şunu baştan söyleyelim Lohan bu listedeki herkesten kabarık bir suç listesine sahip. Muhtemelen o günlerde film setlerinden çok mahkeme salonlarında vakit geçiriyordu. Kendisi bu güne kadar tam 14 suç dosyasından, 8 tutuklama kararı çıkmış bir genç kadın.
Will Smith

                                    1989 senesinde içinde Will Smith'in de bulunduğu bir grup, bir adamı ödüresiye döverek neredeyse kör bırakmış. Ağır ceza gerektiren bu suç karşısında sadece 1 gece gözaltında tutulan Smith, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış. O geceyi hayatının en kötü kabusu olarak niteleyen oyuncu bir daha aynı hatayı tekrarlamamış.
Will Smith 1989 senesinde içinde Will Smith'in de bulunduğu bir grup, bir adamı ödüresiye döverek neredeyse kör bırakmış. Ağır ceza gerektiren bu suç karşısında sadece 1 gece gözaltında tutulan Smith, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış. O geceyi hayatının en kötü kabusu olarak niteleyen oyuncu bir daha aynı hatayı tekrarlamamış.
Mel Gibson

                                    Alkol bağımlılığı yüzünden soluğu defalarca rehabilitasyon merkezinde alan oyuncu, 2010 senesinde de sevgilisi Oksana Grigorieva'ya ev içi şiddetten dava edilmiş.
Mel Gibson Alkol bağımlılığı yüzünden soluğu defalarca rehabilitasyon merkezinde alan oyuncu, 2010 senesinde de sevgilisi Oksana Grigorieva'ya ev içi şiddetten dava edilmiş.
Mark Wahlberg

                                    Şimdilerde Hollywood'un bolca iş bulan aktörlerinden biri olan Wahlberg vaktiyle cinayete teşebbüsten yargılanmış ve hapis yatmış. Gençlik yıllarında 2 farklı Vietnamlı adama saldıran oyuncu, bir tanesinin kafasına sopayla bayıltana kadar vurmuş, diğerini ise yüzünden yumruklamış.
Mark Wahlberg Şimdilerde Hollywood'un bolca iş bulan aktörlerinden biri olan Wahlberg vaktiyle cinayete teşebbüsten yargılanmış ve hapis yatmış. Gençlik yıllarında 2 farklı Vietnamlı adama saldıran oyuncu, bir tanesinin kafasına sopayla bayıltana kadar vurmuş, diğerini ise yüzünden yumruklamış.
Sean Penn

                                    Hepimizin hayranlıkla izlediği ünlü aktör Sean Penn meğer aile içi şiddetten hüküm giymiş. O zamanki eşi Madonna'ya şiddet uygulayan Penn, beyzbol sopası ile kafasına vurduğu karısını hastanelik etmiş.
Sean Penn Hepimizin hayranlıkla izlediği ünlü aktör Sean Penn meğer aile içi şiddetten hüküm giymiş. O zamanki eşi Madonna'ya şiddet uygulayan Penn, beyzbol sopası ile kafasına vurduğu karısını hastanelik etmiş.
Robert Downey Jr.

                                    Downey Jr'ın zamanında verdiği ifadeye göre, kendisi 8 yaşından beri uyuşturucu kullanıyormuş. Uyuşturucu bulundurmaktan defalarca kez hüküm giyen ünlü oyuncunun evinden sonra en sık uğradığı yer rehabilitasyon merkezleriymiş.
Robert Downey Jr. Downey Jr'ın zamanında verdiği ifadeye göre, kendisi 8 yaşından beri uyuşturucu kullanıyormuş. Uyuşturucu bulundurmaktan defalarca kez hüküm giyen ünlü oyuncunun evinden sonra en sık uğradığı yer rehabilitasyon merkezleriymiş.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >