How I Met Your Mother'dan Matrix 4'e yatay geçiş: Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris, Matrix 4 kadrosuna katıldı
Neil Patrick Harris, Matrix 4 kadrosuna katıldı

How I Met Your Mother, A Series of Unfortunate Events gibi dizilerin yıldız oyuncusu Neil Patrick Harris, Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna resmi olarak katıldı. Matrix serisinin devam filminde Harris'e Keanu Reeves, Carrie Anne Moss ve Yahya Abdul Mateen II eşlik ediyor.

Bilim kurgu sinemasının kült yapımlarından Matrix, serinin dördüncü halkası ile bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Henüz konusu belli olmayan, ancak yıldız oyuncu Keanu Reeves'in senaryosunu okuyup fazlasıyla iddialı bulduğunu söylediği Matrix 4'un oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise How I Met Your Mother, Gone Girl, A Series of Unfortunate Events, Dr. Horrible's Sing Along Blog gibi yapımların başarılı oyuncusu Neil Patrick Harris oldu.

Neil Patrick Harris
Neil Patrick Harris

Oyuncu kadrosuna yıldız isimler katılmaya devam ediyor

Harris çoğunlukla Sit-com yani durum komedi tarzı yapımlarla tanınsa da, 2014 yapımı Gone Girl ve Broadway kökenli rock müzikali Hedwig and the Angry Inch gibi yapımlarda canlandırdığı ağır başlı rollerle herkesin takdirini toplamayı başarmıştı.

Wachowski kardeşlerin çığır açan bilim kurgu filmi Matrix’in dördüncü halkası, geçtiğimiz Ağustos ayında duyurulmuştu. Matrix 4’ün yönetmen koltuğunda, orijinal üçlemeyi kardeşi Lilly Wachowski ile birlikte yöneten Lana Wachowski oturacak. Filmin senaryosunu Wachowski’nin yanı sıra Aleksandar Hemon (Sense8) ve David Mitchell (Cloud Atlas) kaleme alıyor.

 Matrix 4’ün yönetmen koltuğunda, Lana Wachowski oturacak.
Matrix 4’ün yönetmen koltuğunda, Lana Wachowski oturacak.

Senaryo çalışmaları tamamlanan filmin 2020 başlarında prodüksiyona girmesi bekleniyor; ancak henüz Matrix 4 için açıklanan resmi bir çıkış tarihi yok. Warner Bros. ve Lana Wachowski, filmin konusu hakkında şu ana kadar hiçbir şey açıklamadı. Buna rağmen kısa zamanda yeni detayların gün yüzüne çıkacağını tahmin ediyoruz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >