Hülya Avşar'ın Avlu dizisine dahil olacağı iddia edilmişti!

Avlu dizisi

Sanatçı Hülya Avşar'ın, Avlu dizisinin yeni sezonuna dahil olacağı iddia edilmişti.

Star TV'de yayınlanan Avlu dizisinin yeni sezonuna sanatçı Hülya Avşar'ın cezaevi müdürü rolüyle dahil olacağı iddia edilmişti.

İddialara noktayı televizyon gazetecisi Sina Koloğlu koydu. Konuyu köşesine taşıyan Koloğlu, böyle bir durumun olmadığını belirtti.

İşte o yazı
“Avlu” dizisinin yeni sezon bölümlerinde, Hülya Avşar’ın rol alacağı haberleri yer aldı. Merak ettim, sordum yetkili isimlere... “Haberimiz yok, lafı dahi geçmedi” dediler.
İşte o yazı “Avlu” dizisinin yeni sezon bölümlerinde, Hülya Avşar’ın rol alacağı haberleri yer aldı. Merak ettim, sordum yetkili isimlere... “Haberimiz yok, lafı dahi geçmedi” dediler.
Avlu dizisi konusu
Deniz Demir (Demet Evgar) dikkat çeken, akıllı bir kadın. Üniversitedeyken, genç bir müzisyen olan Hakan ile (Teoman Kumbaracıbaşı) tanışıyor. İlk görüşte âşık olan ikili, kısa bir süre sonra evleniyorlar ve kızları Ecem doğuyor. Aile içi şiddet ise ondan sonra başlıyor. Avlu, koca bir ömrü dört duvar arasına sıkıştırmış kadınların; bu kadınların mutluluk, hüzün, umut, arkadaşlık ve düşmanlıklarının hikayesi. Hikaye, uzun süredir şiddet gördüğü eşini vurduğu iddiasıyla tutuklanan Deniz'le ( Demet Evgar) başlar.
Avlu dizisi konusu Deniz Demir (Demet Evgar) dikkat çeken, akıllı bir kadın. Üniversitedeyken, genç bir müzisyen olan Hakan ile (Teoman Kumbaracıbaşı) tanışıyor. İlk görüşte âşık olan ikili, kısa bir süre sonra evleniyorlar ve kızları Ecem doğuyor. Aile içi şiddet ise ondan sonra başlıyor. Avlu, koca bir ömrü dört duvar arasına sıkıştırmış kadınların; bu kadınların mutluluk, hüzün, umut, arkadaşlık ve düşmanlıklarının hikayesi. Hikaye, uzun süredir şiddet gördüğü eşini vurduğu iddiasıyla tutuklanan Deniz'le ( Demet Evgar) başlar.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >