Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ediyorum

Hülya Koçyiğit, Cumhurbaşkanı'na teşekkürlerini iletti.
Hülya Koçyiğit, Cumhurbaşkanı'na teşekkürlerini iletti.

Geçtiğimiz günlerde atamaları yapılan Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu'nda ismi yer alan sinemanın usta ismi Hülya Koçyiğit, Kayseri Kitap Fuarı'nda hayranlarıyla buluştu. Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyeliğine atanması hakkında açıklamalar yapan oyuncu Koçyiğit, ''Böyle bir göreve beni layık gördüğü için Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum" dedi

İkinci Kayseri Kitap Fuarı'na konuşmacı olarak katılan Hülya Koçyiğit, merkez Kocasinan İlçesi Zümrüt Mahallesi'nde bulunan Dünya Ticaret Merkezi Konferans Salonu'nda 'Hayatım sinema' konulu söyleşi programı ile sevenleriyle bir araya geldi.

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit, 2. Kayseri Kitap Fuarı'nda sevenleriyle bir araya geldi.
Usta oyuncu Hülya Koçyiğit, 2. Kayseri Kitap Fuarı'nda sevenleriyle bir araya geldi.

Kayseri'de kitap fuarına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, "Yoğun bir ziyaretçi kitlesi var. Gurur duydum. Kayseri Kitap Fuarı, çok zengin ve halkın ilgisi de muhteşem. Kültür ve sanatla ilgilenmek, ona kulak vermek, onu izlemek onun bir parçası olabilmek çok önemli. Sizleri kutlamak istiyorum" dedi.

Hülya Koçyiğit, fuarda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Hülya Koçyiğit, fuarda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyeliğine atanmasının sorulması üzerine Koçyiğit şöyle cevap verdi:

"55 yıldır, sinemanın ve sanatın içinde yer alan bir insan olarak böyle bir göreve beni layık gördüğü için öncelikli olarak Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Kurul olarak ilk toplantımızı yapmadık. Bir araya geldiğimiz zaman, görev dağılımı yapılacak. Benim mesleğim sinema, sinema sanatçısıyım. Benim için ön planda elbette ki sinema var. Planlarımızı yaptık, zamanı geldiğinde kamuoyuna açıklayacağız."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >