Hürriyet Gazetesi yönetimine yeni atama

Hürriyet Gazetesi'nin binası
Hürriyet Gazetesi'nin binası

Geçtiğimiz dönemde Demirören Holding tarafından satın alınan Hürriyet Gazetesi yönetimine yeni bir atama gerçekleşti. Daha önceden Aydın Doğan'ın elinde bulunan Hürriyet Gazetesi 1.2 milyar dolara Demirören Holding'e satılmıştı. Hürriyet Gazetesi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Erdoğan Demirören'in vefat etmesi nedeniyle Hürriyet Gazetesi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Yıldırım Demirören getirildi. Yıldırım Demirören'in Hürriyet Gazetesi'nin yeni patronu olması konusunda KAP'a açıklama yapıldı. Detaylar haberimizde..

Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. yeni bir atama gerçekleştirdi. Hürriyet Gazetesi bu haberi "Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atama" olarak duyurdu. Hürriyet'in haberinde, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş'nin Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklama yaptığı açıklandı.

Hürriyet Gazetesi'nin patronu kim?

  • KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi
  • "Yönetim Kurulumuz 16 Temmuz 2018 tarihinde, Şirketimiz'in Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatı nedeni ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Yıldırım Demirören'in, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Meltem Oktay'ın ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği'ne Mehmet Soysal'ın atanmasına karar vermiştir.
Yıldırım Demirören Hürriyet Gazetesi'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu.
Yıldırım Demirören Hürriyet Gazetesi'nin yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Hürriyet Gazetesi yaptığı bir diğer açıklamada da şu ifadeleri kullandı:

"Yönetim Kurulumuz 16 Temmuz 2018 tarihinde, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatı nedeni ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK 363.maddesi uyarınca İlk Genel Kurul Toplantısına kadar görev yapmak üzere Mehmet Koray Yanç 'ın atanmasına karar vermiştir."

Hürriyet Gazetesi'nin yeni patronu Yıldırım Demirören oldu.

Hürriyet Gazetesi'nin yeni patronunu kim olacağı gazete tarafından böyle duyuruldu.
Hürriyet Gazetesi'nin yeni patronunu kim olacağı gazete tarafından böyle duyuruldu.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >