Huysuz Virjin: "Cem Yılmaz'a gülemiyorum"

cem yılmaz
cem yılmaz

Ünlü showman Seyfi Dursunoğlu, Cem Yılmaz ile ilgili sert konuştu.

Ünlü showman Seyfi Dursunoğlu, Cem Yılmaz hakkında konuştu. Cengiz Semercioğlu'na röportaj veren Dursunoğlu, Yılmaz hakkında sert konuştu.

"Cem Yılmaz'ı rakip olarak görmüyorum"
Cem Yılmaz'ı kendisine rakip olarak görmediğini belirten Seyfi Dursunoğlu, Yılmaz'ın yılbaşı akşamı Tv 8'de olmasını da "Cem Yılmaz’ı tv8 bedava diye mi ne 15 günde bir çıkarıyor, programını yayınlıyor" diyerek eleştirdi.
"Cem Yılmaz'ı rakip olarak görmüyorum" Cem Yılmaz'ı kendisine rakip olarak görmediğini belirten Seyfi Dursunoğlu, Yılmaz'ın yılbaşı akşamı Tv 8'de olmasını da "Cem Yılmaz’ı tv8 bedava diye mi ne 15 günde bir çıkarıyor, programını yayınlıyor" diyerek eleştirdi.
"Seyirci kadar gülemiyorum"
Cem Yılmaz'ı doğaçlama yapmamakla yargılayan Dursunoğlu, "Seyirci kadar gülemiyorum. Bir de Cem Yılmaz benim yaptığım işi yapmıyor. Bir ekiple oturup yazıyor ve yazdığını doğaçlama gibi sunuyor. Yaptığı doğaçlama değil" dedi.
"Seyirci kadar gülemiyorum" Cem Yılmaz'ı doğaçlama yapmamakla yargılayan Dursunoğlu, "Seyirci kadar gülemiyorum. Bir de Cem Yılmaz benim yaptığım işi yapmıyor. Bir ekiple oturup yazıyor ve yazdığını doğaçlama gibi sunuyor. Yaptığı doğaçlama değil" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >