İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu koronavirüse yakalandı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu-Arşiv
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu-Arşiv

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun COVID-19 testi pozitif çıktı. Hastanede tedavi süreci başlayan İmamoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun COVID-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Twitter hesabından, "COVID-19 test sonucu pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Allah'tan acil şifalar dilerim" paylaşımında bulundu.

İmamoğlu, sağlık durumunu Twitter'dan anlattı

Koronavirüse yakalanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından video paylaştı.

İmamoğlu, “Sıklıkla test olan birisiyim hatta Çarşamba günü COVID testi oldum ve negatif çıktı. Ama gün akşam saat 9 sıralarında ateşim yükseldi.38 derece ateşle hastaneye gelince dün akşamı hastanede geçirdim ve test olduk. Bugün itibariyle pozitif olduğu konusunda bir rapor oluştu. Şuan aslında iyiyim ateşim fena değil süreç devam ediyor bir anlamda negatif diye yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor. İnşallah hayırlısıyla sağlığımıza kavuşacağız elbette bütün vatandaşlarımızın mutlaka dikkat etmesini istiyoruz. Bu süreçte duyurularımızı hep yapıyoruz, teması mümkün olduğunca azaltalım. Herkesin bu anlamda duyarlılık göstermesi şarttır. En büyük dileğim bu hepinizi çok seviyorum” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >