İbrahim Erkal ameliyattan çıktı! İlk 72 saat çok önemli

İbrahim Erkal
İbrahim Erkal

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, sabaha karşı evinin otoparkında baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Erkal'ın son derece ciddi beyin kanaması geçirdiği ve derin komada olduğu açıklanmıştı. Ünlü sanatçıyı ameliyata alan doktorlar, Erkal'ın ameliyatının sona erdiğini, kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin çok önemli olduğu belirtti.

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal, Maltepe Başıbüyük’te bulunan evinin otoparkında baygın halde bulundu. Sitenin güvenlik görevlisi tarafından fark edilen Erkal, durumun sağlık ve polis ekiplerine bildirilmesinin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Erkal, yoğun bakıma alındı.

Ameliyatı sona erdi

İbrahim Erkal'ın haberini alan yakınları hastaneye akın etti. Az önce ameliyattan çıkan Erkal için kritik saatler başladı.

ilk 72 saat çok önemli

Doktorlar kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin çok önemli olduğu belirtti.

Durumu ciddi

Beşiktaş Ulus'taki Liv Hospital'a sevk edilen sanatçı ile ilgili hastaneden yapılan ilk açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır."


Dua istediler
Ünlü şarkıcının Facebook hesabından yapılan açıklamada" Sevgili dostlarımız, Sanatçımız İbrahim Erkal, geçermiş olduğu rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanede tedavi altındadır. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen" denildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >