İbrahim Erkal'ın 2 buçuk yaşındaki kızından yürek burkan sözler: 'Baba kalk, seni özledim'

İbrahim Erkal.
İbrahim Erkal.

İbrahim Erkal, kızı 12 günlükken beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Şimdi 2 buçuk yaşında olan Erkal'ın kızı Elifsu babasının mezarını ziyareti sırasında, ''Baba kalk, seni özledim'' sözleriyle herkesi duygulandırdı.

217 yılında, oturduğu evin otoparkında beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın 2 buçuk yaşındaki kızı Elifsu'nun babasına söylediği sözler herkesi duygulandırdı. Erkal'ın eşi Filiz Erkal, kızının babasının mezarına giderek, ''Baba kalk, seni özledim'' dediğini belirtti.

'O hiç gitmedi'

Eşi İbrahim Erkal'ın ölümünden sonra yaşadıklarını anlatan Filiz Erkal,''Kızım ölümün ne olduğunu bilmiyor. Ama kızımı sürekli mezarlığa götürüyorum. İbrahim gitti. Kızımızı bıraktı. Bende onunla oyalanıyorum. Kızıma sürekli babasını gösterip şarkılarını dinletiyorum.

Babasının fotoğrafını ya da şarkısını duyduğunda hemen tanıyor. Bedenen bizimle değil ama ruhen hep bizimle gibi. O hiç gitmedi'' dedi.

'Baba kalk'

Kızını mezarlığa götürdüğünü belirten Filiz Erkal, ''Mezarlığı suluyorduk. Elifsu, Baba kalk hadi seni özledim bu suyu iç dedi. Özellikle seni özledim dediği zaman içimden bir şey koptu.

Eski evde kötü anılarımız vardı ve orada yaşamak istemedim. Eşyalarımı değiştirdim. İbrahim'in özel eşyaları dışında kıyafetlerinin çoğunu dağıttım'' dedi.

İbrahim Erkal'ın kızı, Elifsu Erkal babasının mezarlığında
İbrahim Erkal'ın kızı, Elifsu Erkal babasının mezarlığında

'Şarkılarından bir albüm yapacağız'

İbrahim Erkal'ın şarkılarından bir albüm yapacaklarını söyleyen Filiz Erkal, ''İbrahim'in bütün şarkılarından oluşan bir albüm hazırlayacağız. Bazı sanatçılarla bir görüşmelere başladık. Yıldız Tilbe her zaman arkamızda. Kendisi İbrahim'in şarkılarında ayrı bir albüm yapacak. Bunun dışında bizim yapacağımız albümde de okuyacak.

İbrahim, 'İbrahim Erkal'ın klasikleri' diye sanatçıları ve okuyacakları şarkıları yazmış. Cengiz Kurtoğlu, Demet Akalın gibi isimler var. Hepsinin karşısına hangi şarkıyı okuyacağını da yazmış'' diyerek yapacakları projenin detaylarını anlattı.

Eski oturduğu sitenin güvenliğine dava açtı

''Ölüm nedeni yüksek tansiyon ve beyin kanaması biz o hafta hastaneye gitmiştik günde 2 kere ilaç alıyordu. Alkol falan kullanmıyordu. Sitenin güvenlik konusunda ihmal vardı dava da açtım. 2 buçuk saat yerde yatmış. Vakit kaybı oldu.'' diyen Filiz Erkal, "Acınla yaşamaya alışıyorsun. Allah kimseye yaşatmasın çok erken ve beklenmedikti. Şoku atlatamadım.

Acılarında yaşamaya alışıyorsun Allah alıştırıyor. İlk günkü acı yok onun yerini özlem alıyor'' dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >