İbrahim Erkal'ın eşinden teşekkür mesajı

​İbrahim Erkal'ın eşinden teşekkür mesajı
​İbrahim Erkal'ın eşinden teşekkür mesajı

Merhum sanatçı İbrahim Erkal'ın eşi sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın eşi Fİliz Erkal, hastalık ve cenaze sürecinde kendisine destek olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür eden bir mesaj yayınladı.

Erkal'ın facebook sayfasından yayımlanan mesajda; Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Başbakan Yıldırım'a, Sağlık Bakanı Akdağ'a ve tedavi gördüğü hastahanedeki yetkililere teşekkür edildi.

Filiz Erkal'ın mesajı şu şekilde:

Ebediyete intikal eden sevgili eşim, İbrahim Erkal'ın tedavi süresince, tüm imkanlarını seferber eden, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Liv Hospital, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri ve personellerine, ailemizin bireyi Büyükçekmece Belediye Başkan'ı Sn.Hasan Akgün'e yakın ilgi ve desteğini esirgemeyen başta T.C. Cumhurbaşkan'ı Sn. R. Tayyip Erdoğan, T.C. Başbakan'ı Sn. Binali Yıldırım, MHP Genel Başkan'ı Sn Devlet Bahçeli, Sağlık Bakanımız Sn.Recep Akdağ, Eski CHP Genel Başkanı ve Milletvekili Deniz Baykal'a Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, İstanbul Valisi Sn Vasip Şahin'e Bürokratlarımıza, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mensuplarına, Tüm Siyasi parti yöneticilerine, Sanat ve spor Camiasının kıymetli mensuplarına, STK Mensupları ve yöneticilerine, Basın mensuplarımıza, Cenaze merasimine iştirak eden tüm sevenlerine, Yürekten her an dualarını esirgemeyen yurdumuzun güzel insanlığına, Erzurum'un kıymetli can dostlarına ve herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum...

Filiz ERKAL

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >