İbrahim Tatlıses vurulma anını anlattı: O halden bu hale geldim

İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses 11 yıl önce uğradığı silahlı saldırı hakkında konuştu. Hiçbir zaman umudunu kaybetmediğini dile getiren 70 yaşındaki Tatlıses "Lavaboya gidemiyordum, ağzımdan sular akıyordu. O halden bu hale geldim Allah'ıma şükürler olsun" dedi.

Ekranların en sevilen müzik programlarından 'İbo Show', zaman zaman duygusal anlara sahne oluyor.

Bu hafta, 14 Mart 2011 gecesi Maslak'ta uzun namlulu silahla saldırıya uğrayan ve uzun süre tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan 70 yaşındaki türkücünün açıklaması damga vurdu.

"Kafamdan bir şeyler damladı"

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, "Ben hissettim. Baktım kafamdan bir şeyler damlıyor, doktora 'Nedir bu hocam?' dedim. 'Oradan damlayan kan' dedi. Kafamı yan dönmesem tam orta kısma gelecekmiş." açıklamasını yaptı.

"İyileşme sürecimde umudumu kaybetmedim"

Neler yaşadığını anlatan Tatlıses, "Lavaboya gidemiyordum, ağzımdan sular akıyordu. O halden bu hale geldim Allah'ıma şükürler olsun. İyileşme sürecimde umudumu kaybettiğim hiç olmadı." diye konuştu.

Tatlıses, uğradığı silahlı saldırıdan sonra altı saat süren bir operasyon geçirmiş ve iki hafta yoğun bakımünitesinde kalmıştı. 6 Nisan 2011'de tedavi için uçakla Almanya'ya götürülen usta sanatçıya, sonraki yıllarda ABD'de beyin operasyonu yapılmıştı.

İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >