İçerde dizisinden kötü haber: Ünlü oyuncu diziden ayrılıyor!

İçerde
İçerde

Sevilen dizi "içerde"den kötü haber! Sevilen oyuncu, son bölümde ölüyor.

İçerde dizisinde Melek karakterine hayat veren Bensu Soral, 30. bölümde vuruldu. Yeni yayınlanan fragmanda ise Sarp'ın Melek'in öldüğünü söylemesi Bensu Soral'ın diziden ayrılacağı olarak yorumlandı.

Mert ve Sarp'ın kardeş olduğunu öğrendi
Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy (Sarp), Aras Bulut İynemli (Umut-Mert) ve Çetin Tekindor (Celal Duman) gibi isimlerin yer aldığı 'İçerde'nin 30. bölümünde Coşkun'dan Sarp ile Mert'in kardeş olduğunu öğrenen Melek, bu bilgi üzerine sarsıldı.
Mert ve Sarp'ın kardeş olduğunu öğrendi Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy (Sarp), Aras Bulut İynemli (Umut-Mert) ve Çetin Tekindor (Celal Duman) gibi isimlerin yer aldığı 'İçerde'nin 30. bölümünde Coşkun'dan Sarp ile Mert'in kardeş olduğunu öğrenen Melek, bu bilgi üzerine sarsıldı.
Celal'den hesap sordu!
Melek, bu gelişme üzerine Celal'e giderek hesap sordu ve bütün gerçekleri ortaya çıkaracağını söyledi.Celal ise en yakın adamı Davut'a Melek'in yanına kim yaklaşırsa vurulması emrini verdi.
Celal'den hesap sordu! Melek, bu gelişme üzerine Celal'e giderek hesap sordu ve bütün gerçekleri ortaya çıkaracağını söyledi.Celal ise en yakın adamı Davut'a Melek'in yanına kim yaklaşırsa vurulması emrini verdi.
Melek vuruldu!
Davut'un çemberinden kaçmayı başaran Melek, Sarp'a gerçekleri anlatmak üzere buluştu; bu sırada Davut ya da Kudret'in adamı Sarp'ı vurmak isterken Melek'i vurdu.
Melek vuruldu! Davut'un çemberinden kaçmayı başaran Melek, Sarp'a gerçekleri anlatmak üzere buluştu; bu sırada Davut ya da Kudret'in adamı Sarp'ı vurmak isterken Melek'i vurdu.
"Melek öldü!"
Tüm bu gelişmelerden sonra dizinin yeni yayınlanan 31. bölümünde Sarp'ın gözyaşları içinde annesine gittiği ve ağlayarak "Anne Melek öldü!" dediği görülüyor. 
Yeni fragman sonrası ise "Melek ölüyor mu?" sorusu akıllara geldi. Diziden ayrılması beklenen Bensu Soral'ın hayranları ise bu sorusunun cevabını merakla bekliyor.
"Melek öldü!" Tüm bu gelişmelerden sonra dizinin yeni yayınlanan 31. bölümünde Sarp'ın gözyaşları içinde annesine gittiği ve ağlayarak "Anne Melek öldü!" dediği görülüyor. Yeni fragman sonrası ise "Melek ölüyor mu?" sorusu akıllara geldi. Diziden ayrılması beklenen Bensu Soral'ın hayranları ise bu sorusunun cevabını merakla bekliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >