İçişleri Bakanlığı açıkladı: Isparta Valiliğine geçici görevlendirme

 Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu

COVID-19'a yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu geçici olarak görevden alındı. Seymenoğlu'nun yerine Merkez Valisi Osman Kaymak görevlendirildi. İçişleri Bakanlığı, geçici görevlendirmenin karantina süresini kapsadığını duyurdu.

COVID-19'a yakalanan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun yerine geçici olarak Merkez valisi Osman Kaymak görevlendirildi.

Isparta bir süredir devam eden elektrik kesintileriyle gündemdeydi.

İçişleri Bakanlığı kararıyla kentte yeni bir görevlendirme yapıldı. Covid-19 tedavisi süren Ömer Seymenoğlu'nun yerine Ankara'dan Osman Kaymak görevlendirildi.

Osman Kaymak daha önce Tunceli ve Samsun valiliği yapmıştı.

İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama

İçişleri Bakanlığı geçici görevlendirmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanlığı, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun karantina süresince görevden alındığını belirtti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İlde yoğun kar yağışı nedeniyle sürdürülen çalışmalarda ilk günden beri bulunan İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın İsmail Çataklı ile yapılan istişareler sonucunda afetle mücadelenin aksamaması ve kamu hizmetlerinin devam etmesi için eski Samsun Valisi, Bakanlığımız Vali Mülkiye Müfettişi Sayın Osman Kaymak 5 Şubat itibari ile valimizin karantina süresince Isparta Vali vekilliğine görevlendirilmiştir. Uygulama rutin bir uygulama olup görevden alma veya atama söz konusu değildir" denildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >