İdo meslek değiştirdi! Yeni mesleğini duyanlar şoke oluyor

Tatlıses
Tatlıses

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, babasının izinden gidiyor! İdo şimdi de meslek değiştirdi

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo, renkli babasının izinden giderek 25 yaşında müzik dünyasına adım attı. Adını sıkça duyuran İdo, şimdi meslek değiştirmeye hazırlanıyor.

Mesleğini değiştiriyor!
Verdiği kilolar ve değiştirdiği tarzıyla sık sık gündem olan İdo Tatlıses, sürpriz bir karar vererek mesleğini değiştirdi.
Mesleğini değiştiriyor! Verdiği kilolar ve değiştirdiği tarzıyla sık sık gündem olan İdo Tatlıses, sürpriz bir karar vererek mesleğini değiştirdi.
Hayranlarına müjdesi var!
İdo'nun hayranlarına bir müjdesi var. Bugüne kadar çok sayıda oyunculuk teklifi alan ancak kabul etmeyen İdo, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Hadi Be Oğlum' filmine imza atan Fırat Parlak ve Koray Şahin'in yapım şirketiyle el sıkıştı.
Hayranlarına müjdesi var! İdo'nun hayranlarına bir müjdesi var. Bugüne kadar çok sayıda oyunculuk teklifi alan ancak kabul etmeyen İdo, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Hadi Be Oğlum' filmine imza atan Fırat Parlak ve Koray Şahin'in yapım şirketiyle el sıkıştı.
Babasının yolunda ilerliyor
Yaz aylarında ekrana gelecek bir gençlik dizisinde oynayacağı öğrenilen İdo Tatlıses, sanat dünyasında babasının yolundan ilerlemeye devam ediyor.
Babasının yolunda ilerliyor Yaz aylarında ekrana gelecek bir gençlik dizisinde oynayacağı öğrenilen İdo Tatlıses, sanat dünyasında babasının yolundan ilerlemeye devam ediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >