İdo'dan tehdit açıklaması: Babam gerekeni yaptı

İdo Tatlıses

Şarkıcı İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde kendisi için gelen tehdit telefonu hakkında konuştu.

Şarkıcı İdo Tatlıses, yaz konserleri kapsamında Bodrum'da bulunuyor. Yoğunluktan dolayı kimi zaman günde 2 konser verdiğini belirten genç şarkıcı, verdiği kilolar ile de dikkat çekti.

İdo Tatlıses
İdo Tatlıses

"Babam gerekeni yaptı"

Genç şarkıcıya, geçtiğimiz hafta babası İbrahim Tatlıses'in şirketine kendisi hakkında gelen tehdit telefonu soruldu. Tatlıses, konu hakkında, "Babam gerekeni yaptı ve savcılığa başvurdu. Benim açıklama yapmama gerek yok zaten. Kimin tehdit edildiği önemli değil önemli olan böyle bir konunun yaşanmasıdır" dedi.

İbrahim Tatlıses ve İdo Tatlıses
İbrahim Tatlıses ve İdo Tatlıses

Ne olmuştu?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 28 Haziran günü oğlunun ve kendisinin albümlerinin dağıtım şirketi olan Esen Müzik'e gitmişti. Sarıyer'de bulunan şirketin santrali çaldı. Numarası belirsiz hat, çalışan tarafından yanıtlandığındaysa arayan şahıs, "İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'yu öldüreceğiz" şeklinde sözler söyleyip kapatmıştı. Durumdan haberdar olur olmaz savcılığa başvuran ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, oğulları Ahmet ve İdo Tatlıses'in defalarca ölüm tehdidi aldığını belirtmişti. Tatlıses, avukatları aracılığıyla verdiği dilekçesinde, İdo'nun Yalova'da vereceği konsere ölüm tehdidiyle çıkmak zorunda kaldığını ve konserin yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştiğini beyan etmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >