IFA 2018: Huawei Honor Play tanıtıldı

Huawei Honor Play
Huawei Honor Play

Bugün Berlin'de başlayan IFA 2018 fuarı kapsamında şirketler yeni ürünlerini ziyaretçilere gösteriyor. Son olarak Çinli Huawei de bu kapsamda oyuncular için tasarladığı Honor Play'i dünya genelinde satışa çıkarıyor.

Her yıl Almanya'da düzenlenen ve dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olanIFA, bu sene de yepyeni ürünlerin tanıtımına ev sahipliği yapıyor. Bugün başlayan fuar kapsamında birçok dev şirket yepyeni ürün ve teknolojilerini sahneye çıkarıyor. Fuar kapsamında tanıtım yapan şirketlerden biri de özellikle son yıllardaki satış başarısıyla dikkat çeken Huawei.

gzt

Birkaç ay önce Çin'de tanıtılan ve satışa sunulan Honor Play, bu hamleyle IFA 2018 ile birlikte dünya genelinde de satışa sunuluyor. Özellikle yüksekperformans isteyen oyunculara odaklanan akıllı telefon, kullanılan bileşenlerle de bunu tam anlamıyla gösteriyor.

Huawei Honor Play teknik özellikleri

6.3 inç'lik ekranda Full HD+ görüntüler oluşturabilen ekrana sahip olan akıllı telefon, Huawei Kirin 970 yongası kullanılıyor. Bu yongada 8 çekirdek şeklinde çalışan işlemciler yer alıyor. Öte yandan 4 GB ve 6 GB olmak üzere iki farklı RAM opsiyonuna yer veriliyor. Depolamada 64 GB'lık birim görev alırken 3750 mAh kapasitede bir batarya bulunuyor. Arkadaki 16 MP'lik kamera f/2.2 diyafram açıklığı vadederken ikinci kamera olan 2 MP ise f/2.4 diyafram açıklığı sunuyor. Önde ise 16 MP çözünürlüklü f/2.0 açıklığına sahip tek bir kamera bulunuyor.

Telefonun yurt dışı fiyatının 329 dolar olarak belirlendiğini de ifade etmekte yarar var.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >