İki kızı öldürülen acılı anne morg çıkışında feryat etti

Çocukları babaları tarafından öldürülen anne morgda gözyaşlarına boğuldu.
Çocukları babaları tarafından öldürülen anne morgda gözyaşlarına boğuldu.

3 ve 5 yaşındaki iki kızı öldürülen acılı anne: “Çocuklarımı bu caniden kurtaramadım” diyerek morgda gözyaşı döktü. 2 çocuğunu öldüren, 2 ay önce eşini silahla yaralayan cani baba Göksel Akşeker’in, eşini yaralamadan önce cezaevinden kaçtığı ortaya çıktı.

Kan donduran cinayet Antalya’nın Aksu ilçesinde yaşandı. İki çocuğunu öldüren canavar baba intihar etti.

Cani baba Göksel Akşeker’in (40) acımadan öldürdüğü 3 yaşındaki Hira ile 5 yaşındaki Elasu’nun cansız bedenleri, otopsinin ardından morgdan alınarak defnedilmek üzere Kahramanmaraş’a götürüldü.

İki kardeşin cenazesini, cani babanın 2 ay önce silahla yaraladığı anneleri Şura Akkök Akşeker alırken yakınlarının desteğiyle ayakta duran acılı anne morg önünde gözyaşlarına boğuldu. İki küçük evladını yitiren anne şu şekilde konuştu:

2 çocuğunu kaybeden acılı anne morgda gözyaşı döktü.
2 çocuğunu kaybeden acılı anne morgda gözyaşı döktü.

“Farklı suçlardan sabıka kaydı vardı. Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutukluydu. Firar etti. Çocukları görmek istediğini söyleyerek bizi çağırdı. Beni vurduktan sonra 6 saat işkence yaptı.

Sonra çocuklarımı alıp kaçırdı. Bu adam 2 aydır Antalya’da elini kolunu sallayarak dolaşıyordu. Uyuşturucu bağımlısı ve sapık bir zihniyete sahip olduğunu söylememe rağmen hiçbir şey yapılmadı. Annesi oğlunun ne tür bir insan olduğunu bildiği halde evi kiralamış. Bir olup çocuklarımı öldürdüler. Yetkililere gittim kimse beni dinlemedi. İki tane gül gibi yavrum gitti.”

Öte yandan Göksel Akşeker’in, Şura Akkök ile üçüncü evliliğini yaptığı, ilk evliliğinden bir çocuğunun daha olduğu, Suriyeli ikinci eşinden ise çocuğu bulunmadığı ortaya çıktı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >