İki teröristin son görüntüsü: Gülümse çekiyorum!

Mehmetçik Kandil'e ilerliyor
Mehmetçik Kandil'e ilerliyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin PKK’nın ana kampı olan Kandil’e yönelik başlattığı operasyonda çember yavaş yavaş daralırken, insansız hava aracının tespit ettiği saldırı hazırlığındaki 2 terörist ise etkisiz hale getirildi.

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı’nda destan yazan Mehmetçik, Kandil’e yönelik düzenlediği operasyonu adım adım sürdürüyor. Teröristlerin ana kampı olan Kandil’e doğru ilerleyen Mehmetçik’in en büyük destekçisi ise milli insansız hava araçları (İHA) oluyor.

Irak’ın kuzeyindeki Dalya bölgesinde iki terörist, füze sisteminin kurulduğu hakim tepede saldırı hazırlığındayken insansız hava aracıyla tespit edildi. Koordinatların Türk jetlerine iletilmesi üzerine harekete geçen pilotlar, hedefi yerle bir etti.

Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi.
Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi.
  • Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK), Ağrı/Doğubayazıt kırsalında saldırı hazırlığında olan silahlı 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
  • TSK, Ağrı/Doğubayazıt kırsalında 06 Haziran 2018 tarihinde keşif gözetleme vasıtaları birliklerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik icra edilen hava destekli operasyon sonucunda; silahlı beş teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >