İkizlerden sıra dışı hikaye: Çocukları da ikiz gibi görünüyor

​Tek yumurta ikizi olan Brittany ve Briana kardeşler kendileri gibi tek yumurta ikizi olan Josh ve Jeremy'le evlendi
​Tek yumurta ikizi olan Brittany ve Briana kardeşler kendileri gibi tek yumurta ikizi olan Josh ve Jeremy'le evlendi

Tek yumurta ikizi olan Brittany ve Briana kardeşler kendileri gibi tek yumurta ikizi olan Josh ve Jeremy'le dünya evine girdi. Çiftlerin doğan çocukları da birbirlerine olan benzerlikleri ile sosyal medyada konu olan sıra dışı hikaye oldu.

Tek yumurta ikizi erkek kardeşlerle evlenen tek yumurta ikizi kız kardeşlerin sadece birkaç ay arayla dünyaya gelen çocukları da birbirlerine çok benziyor. Sıra dışı hikaye 2017'de başladı. ABD'de yaşayan Brittany ve Briana, 2017'de düzenlenen bir ikizler festivalinde Josh ve Jeremy'le tanışmıştı.

Çifte düğünle evlendiler

Brittany ve Josh ile Briana ve Jeremy, Ağustos 2018'de düzenlenen çifte düğünle dünya evine girmişti. Ekip daha sonra aynı zamanda çocuk sahibi olmayı planladıklarını duyurmuştu: Hayatımızdaki birçok dönüm noktasını, doğum gününü ve mezuniyeti birlikte geçirdik. Hamilelik bir sonraki büyük etkinlik. Bunu birlikte yaşamayı çok istiyoruz.

Hem kuzen hem de genetik kardeş diyorlar

Josh, oğlan çocukları Jett Salyers'ın dünyaya gözlerini açtığını Ocak 2021'de bildirmişti. Diğer çiftin oğlanları Jax Salyers ise Nisan 2021'de doğmuştu. Ortak Instagram hesabında paylaşılan fotoğraflar, çocukların birbirine fazlasıyla benzediğini gösteriyor. Independent Türkçe'ye göre aileler bunu çocukların "kuzen, genetik kardeş ve dörtlü ikiz" olduğunu söyleyerek açıklıyor.

Fotoğraflara yorum atan bir sosyal medya kullanıcısı da "Bu aile bir DNA testi yaptırsa bebeklerin kuzen değil kardeş olduğu görülür" yazdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >