İkramiye ödemeleri bugün başlıyor

İkramiye ödemeleri bugün başlıyor
İkramiye ödemeleri bugün başlıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 27-29 Nisan arasında hesaplarda olacağını ve ikramiyelerin bin 100 lira olarak ödeneceğini duyurdu. 4/B'li Bağ-Kur emeklileri için ödemeler haftanın son iş günü yapılacak. 4/C'li memur emeklilerine hem bayram ikramiyeleri hem de mayıs ayı aylıkları cuma ödenecek. Yaşlı ve engelli maaşı ödemeleri erkene alındı. Nisan ayı işsizlik sigortası ödemeleri de Ramazan Bayramı nedeniyle öne alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihlerini açıklamıştı ve ödemelerin Ramazan Bayramı öncesinde yapılacağını duyurmuştu. 12 milyon emekliyi sevindirecek haber geldi ve bugün emekli ikramiyeleri yatırılmaya başlandı. 27-29 Nisan arasında hesaplarda olacak olan ikramiyeleri bin 100 lira olarak ödenecek.

4/B'li Bağ-Kur emeklileri için ödemeler haftanın son iş günü yapılacak. 4/C'li memur emeklilerine hem bayram ikramiyeleri hem de mayıs ayı aylıkları cuma ödenecek.

Yaşlı ve engelli maaşı ödemeleri erkene alındı. Nisan ayı işsizlik sigortası ödemeleri de Ramazan Bayramı nedeniyle öne alındı.

İşsizlik sigortası maaşı 29 Nisan'da hesaplara yatırılacak. IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara ödemeleri PTT üzerinden gerçekleştirilecek.

Çalışma Bakanı Bilgin, "sürpriz var" diyerek duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dün katıldığı bir tv programında emekleri maaşlarına ilişkin 'sürprizimiz var' diyerek açıklamalarda bulundu. Bilgin, milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu müjde haberi 1 Mayıs'ta açıklayacağını belirtti.

Bakan Bilgin "Temmuzda sürprizimiz var. 1 Mayıs'ta açıklayacağım. En düşük emekli maaşı artacak. Emekli bayram ikramiyesi 27-28-29 Nisan günlerinde hesaplarda olacak" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >