İkranur’un katili 14 yaşındaki amcası çıktı

İlknur
İlknur

Giresun'da şüpheli bir şekilde ölen İkranur, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 14 yaşındaki amcası sorgusunda cinayeti itiraf etti.

Giresun’un Bulancak ilçesinde geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Cinayeti itiraf etti

Cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan ailenin 7 üyesinden küçük kızın amcası Sinan Tirsi. (14) ile halası Ayşe Tirsi (20), adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunda cinayeti itiraf eden Sinan Tirsi, ‘Kasten öldürme’, ablası Ayşe Tirsi ise ‘Delilleri karartma suçuna yardım’ suçlamasıyla tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi.

  • Ne olmuştu?
  • Bulancak ilçesinin İcilli köyünde 27 Haziran 2020 akşamı evine dönmeyen İkranur'un ailesinin ihbarı üzerine arama çalışması başlatılmış, küçük kızın cansız bedeni 30 Haziran'da kaybolduğu yerden yaklaşık 7-8 kilometre (kuşbakışı 1 kilometre) uzaklıktaki İncirli mevkiinde derede bulunmuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >