'İletişimin Gücü Ödülü'nün sahibi GZT oldu

GZT'nin ödülü Albayrak Medya Dijital Yayınlar Genel Müdürü Ömer Karaca'ya takdim edildi
GZT'nin ödülü Albayrak Medya Dijital Yayınlar Genel Müdürü Ömer Karaca'ya takdim edildi

MÜSİAD'ın düzenlediği 'Türkiye'nin Gücü Ödülleri' sahiplerini buldu. 'İletişimin Gücü Ödülü'ne layık görülülen GZT'nin ödülü Albayrak Medya Dijital Yayınlar Genel Müdürü Ömer Karaca'ya takdim edildi.

MÜSİAD tarafından düzenlenen ve Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu "Türkiye'nin Gücü Ödülleri" töreni, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirildi.

Törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz ile çok sayıda iş insanı katıldı.

'İletişimin Gücü Ödülü' GZT'ye taktim edildi

Gecede, Albayrak Medya bünyesindeki yeni nesil sosyal içerik platformu olan GZT "İletişimin Gücü Ödülü"nün sahibi oldu. "İletişimin Gücü Ödülü"nü MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışan tarafından Albayrak Medya Dijital Yayınlar Genel Müdürü Ömer Karaca'ya takdim edildi.

"Gazze için konuşmaktan vazgeçmeyeceğiz"

Ömer Karaca ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada Gazze'deki İsrail soykırımına vurgu yaptı. Karaca, “Sayın Cumhurbaşkanı yardımcım, değerli bakanlar, kıymetli misafirler. Evvela hepinizi saygıyla selamlıyorum. Çok kısa zaman önce temelini attığımız GZT, bugün günlük 6 milyon farklı kişiye erişiyor. Bizim bir misyonumuz var: Milli ve manevi değerleri merkeze koyarak doğru şeffaf ve tarafsız bir habercilik yapmak ve hakikatin sesi olmaya çalışmak.

Bu bağlamda 7 Ekim’de başlayan ve hala devam eden İsrail’in Filistin halkı üzerinde devam ettirdiği soykırımı anlatmak için 14 farklı dilde gece gündüz çalışıyor ve içerik üretiyoruz. Elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Çünkü Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, “Tüm dünya gözlerini yumsa, kulaklarını tıkasa, ağzını kapatsa; biz Gazze için görmekten, onun için duymaktan, onun için konuşmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.” Kalbimizle buğz ettik, dilimizle bu kötülüğü duyurmaya çalışıyoruz. İnşallah elimizle de bu kötülüğe mani olacak günlerin hayaliyle, ümidiyle, özlemiyle çalışıyor ve gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle bize ve ekibimize büyük bir motivasyon unsuru olacak bu ödülü layık gören sayın genel kurulumuza çok teşekkür ediyor; saygılarımı arz ediyorum.”

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >