İlk bölümü yayınlandı! Bakın sosyal medyada neler oldu

Kenan
Kenan

Merakla beklenen Mehmed - Bir Cihan Fatihi dizisi yayınlandı! Dizinin ilk bölümüne sosyal medyadan tepki yağdı

Mehmed - Bir Cihan Fatihi dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Dizinin ilk bölümü sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

İlk bölümü yayınlandı!
Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor gibi efsane isimlerin başrolünde oynadığı Mehmed - Bir Cihan Fatihi dizisi Kanal D'de başladı.
İlk bölümü yayınlandı! Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor gibi efsane isimlerin başrolünde oynadığı Mehmed - Bir Cihan Fatihi dizisi Kanal D'de başladı.
İlk bölümde yorum yağmuru!
Fatih Sultan Mehmed'in hikayesinin konu alındığı dizide geçen replikler ve kadın oyuncuların dekoltesi ilk bölümde tepkilere neden oldu.Dizinin ilk dakikalarında Mara Hatun'un Edirne'ye gitmek için yola çıkan Sultan Mehmed'e "Tanrı sizi korusun" demesi sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
İlk bölümde yorum yağmuru! Fatih Sultan Mehmed'in hikayesinin konu alındığı dizide geçen replikler ve kadın oyuncuların dekoltesi ilk bölümde tepkilere neden oldu.Dizinin ilk dakikalarında Mara Hatun'un Edirne'ye gitmek için yola çıkan Sultan Mehmed'e "Tanrı sizi korusun" demesi sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >