İlker İnanoğlu'ndan itiraf: Hiçbir zaman paranın peşinde olmadım

İlker İnanoğlu
İlker İnanoğlu

Ünlü sanatçılar Filiz Akın ve Türker İnanoğlu'nun oğlu olan İlker İnanoğlu, kariyeri hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.

Amerika'dan dönen ve Arka Sokaklar dizisinde yeniden rol almaya başlayan oyuncu İlker İnanoğlu, hayatı ve kariyerine dair itiraflarda bulunduğu bir röportaj verdi.

İnanoğlu, hiçbir zaman parayı önemsemediğini belirterek, 'Hayatta hiçbir zaman paranın pulun peşinde olmadım' yorumunda bulundu.

İlker İnanoğlu, annesi Filiz Akın ile birçok filmde başrol oynadı.

Oyuncu, tanınmış bir ailenin çocuğu olmak konusunda, 'Beş yaşında Altın Portakal ödülünü aldım. Annem de babam da kariyerlerinde çok iyi ve önemli isimler. Ama benim hayatta hiç kimseyle bir yarışım yok, olmadı. Kendimin en iyi versiyonu nasıl olabilirim, kapasitemi nasıl sonuna kadar zorlayabilirim? Benim için önemli olan bu' yorumunda bulundu.

Hayatta hiçbir şeyden gocunmadığını da belirten İnanoğlu, 'Genç yaşta Amerika’ya gittim. Orada oyunculuk eğitimi aldım. Geçinmek için garsonluk da yaptım, bulaşıkçılık da... Bundan hiç gocunmadım, gocunmam da. Kimseye muhtaç olmadan ayakta durabilmek, kendi alın terinle yaşamını idame ettirebilmek gurur verici bir şey. İstesem Türkiye’de kalıp zengin bir hayat yaşayabilirdim. Ama bunu istemedim' itirafında bulun.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >