İlker Kaleli'den Poyraz Karayel yorumu: "İçimdeki Poyraz’ı öldürdüler"

ilker kaleli
ilker kaleli

İlker Kaleli, vizyona giren "Poyraz Karayel; Küresel Sermaye" filmi hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu İlker Kaleli önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kaleli'ye vizyona yeni giren Poyraz Kareyel filmi soruldu. Kaleli, 3 sezon boyunca başrolünü oynadığı Poyraz Karayel dizisinin filminden haberi dahi olmadığını söyledi.

"İçimdeki Poyraz'ı öldürmeyi başardılar"
Film ile ilgili konuşan Kaleli: “Bizim böyle bir film çekileceğinden haberimiz yoktu. Bize bir şey söylenmedi, fikrimiz sorulmadı. Çok üzücü oldu bizim için. Daha önce de çok ayıplar yaşandı, konuşmadım. İnsanlar işlerinden oldu vebali üstümüze kaldı, konuşmadık çünkü dizimiz yayındaydı ve seyircimize her şeyden önce saygımız vardı, sessiz kaldık. Hatır vardır, kadir kıymet vardır. Bunları bilmeyip gözü paradan başka bir şey görmeyen insanların davranışları gibi oldu, yakıştıramadım. Üzüldüm, bugüne kadar yaptığım her projede içimde bir şeyler kalmıştı ama içimdeki Poyraz’ı öldürmeyi başardılar" ifadelerini kullandı.
"İçimdeki Poyraz'ı öldürmeyi başardılar" Film ile ilgili konuşan Kaleli: “Bizim böyle bir film çekileceğinden haberimiz yoktu. Bize bir şey söylenmedi, fikrimiz sorulmadı. Çok üzücü oldu bizim için. Daha önce de çok ayıplar yaşandı, konuşmadım. İnsanlar işlerinden oldu vebali üstümüze kaldı, konuşmadık çünkü dizimiz yayındaydı ve seyircimize her şeyden önce saygımız vardı, sessiz kaldık. Hatır vardır, kadir kıymet vardır. Bunları bilmeyip gözü paradan başka bir şey görmeyen insanların davranışları gibi oldu, yakıştıramadım. Üzüldüm, bugüne kadar yaptığım her projede içimde bir şeyler kalmıştı ama içimdeki Poyraz’ı öldürmeyi başardılar" ifadelerini kullandı.
Galaya katılmadı
Bugün vizyona girecek olan filmin Kanyon'da olan galasına İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu katılmadı.
Galaya katılmadı Bugün vizyona girecek olan filmin Kanyon'da olan galasına İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu katılmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >