İnanılmaz iddia: Eşini ve kızını pilates topuyla öldürdü

Hong Kong
Hong Kong

Akıllara durgunluk veren olay Hong Kong'da yaşandı. Anestezi uzmanı olan bir doktorun, eşi ve 16 yaşındaki kızını içine karbon monoksit doldurduğu bir pilates topu yardımıyla öldürdüğü iddia edildi.

Hong Kong'da yaşanan sıra dışı olayın baş mühendisi Malezyalı bir doktor. Eşi ve kızını pilates topu yardımıyla öldürmek suçlamasıyla dava açılan doktor suçlamaları reddetti.

Pilates topuyla öldürdüğü iddia edildi

  • Savcılık, 53 yaşındaki anestezist Khaw Kim-sun'un 2015 yılında bir araç içerisinde ölü halde bulunan eşi ve 16 yaşındaki kızının ölümünden sorumlu olduğunu iddia etti.

Suçlamaları reddetti

Savcılığın iddiasına göre Khaw, içerisine karbon monoksit doldurduğu pilates topunu eşinin arabasına yerleştirdi ve topun yavaş yavaş hava kaçırmasını sağlayarak eşi ve kızının ölümüne neden oldu. Malezyalı doktor, 2015 yılında gerçekleşen olayla ilgili olarak yöneltilen tüm suçlamaları reddetti.

Park halindeki araçta ölü bulunan anne kızın otopsisinin ardından polis harekete geçmiş, araçta bulunan havası inmiş topu fark edince de durumdan şüphelenmişlerdi.

Savcılığın iddiasına göre Malezyalı doktor, kendisinden boşanmayı kabul etmeyen eşini tasarlayarak öldürdü ancak 16 yaşındaki kızının aynı araçta olmasını beklemiyordu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >