İngiliz komedyen Gervais'ten Oscar'la ilgili ses getirecek yorum

Ricky Gervais
Ricky Gervais

İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais, 92. Oscar Ödülleri'ne katılmadı ancak sosyal medya hesabından yaptığı sivri dilli paylaşımlarıyla yine gündeme oturdu.

Altın Küre Ödül Töreni’ndeki sunumuyla çok konuşulan Ricky Gervais, her ne kadar Oscar gecesine katılmasa da sosyal medyada yaptığı yorumlarla töreni tiye aldı.

Bir Twitter kullanıcısının “Eğer Oscar’ı bu gece sen sunuyor olsaydın en iyi ilk şakan ne olurdu?” sorusunu yanıtlayan Gervais, şu ifadeleri kullandı; “Eşitlikle ilgili bütün o ilham verici konuşmalarınızı duymak için sabırsızlanıyorum ve sizin bu gece burada bulunduğunuz üç saatte, düşük ücretli göçmen ev personelinizin uyumak için izin alabilecek olması harika.”

"Oscar yerine After Life’ı izleyin"

Daha önce Altın Küre’de yaptığı gibi, Netflix’te geçtiğimiz yıl yayınlanan dizisi After Life’a değinen Gervais, tören yerine diziyi izlemeye tavsiyesinde bulundu.

Ünlü oyuncu, “Amerika! Bu gece Netflix’te binge-watch (bir dizinin bölümlerini art arda izlemek) yapıp After Life’ı izleyin. Bu dizi, insanlığın iğrenç, narsistik bir veba olduğunu fark edince öfkeli ve depresif hale gelen ve yaşama isteğini kaybeden bir adam hakkında. Ya da bunu yerine Oscar’ları izleyin ve bu duyguları ilk elden deneyimleyin” dedi.

Altın Küre konuşması da ses getirmişti

  • Daha önce dört kez Altın Küre Ödülleri’nin sunuculuğunu yapan Ricky Gervais, her ne kadar “Artık bunun için çok yaşlıyım” dese de ocak ayında gerçekleşen 77. Altın Küre Ödülleri’ndeki açılış konuşmasını da yapmıştı.
  • Politik ödül konuşmaları yapan ünlüleri tiye alan Gervais, “Çoğunuz okulda Greta Thunberg’den daha az zaman geçirdiniz. Eğer kazanırsanız, gelin, küçük ödülünüzü kabul edin, menajerinize ve tanrınıza teşekkür edin” demişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >