İngiltere Kraliyet gelini Kate Middleton'u Türkler görüntüledi

 Kate Middleton.
Kate Middleton.

2011 yılında evlenen İngiliz Kraliyet üyelerinden Prens William ve Kate Middleton'ın Prens George, Prenses Charlotte, Louis adında 3 tane çocuğu var. Düşes Middleton'u bir Türk çifti küçük oğlu Prens Louis'yi halka açık Kensington Bahçeleri'nde gezerken görüntüledi.

İngiltere Kraliyet ailesinin geliniKate Middleton'un 3 tane çocuğu var. Oldukça sıkı korunan ve hep güvenlikle gezen Düşes oğlu Prens Louis'i halka açık Kensington Bahçeleri'nde gezdirirken görüntülendi.

Türk çifti görüntüledi

Bir programla tanınan Burak Akkul ve Seda Akkul çifti, Londra’daki Kensington Bahçeleri'nin halka da açık kısmında gezerken, Cambridge Düşesi Kate Middleton ve küçük oğlu Louis ile karşılaştı. Çift anne ile oğlunu görüntüleyip sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Sosyal medyadan yayınladı

Seda Akkul, fotoğrafı "Güne puanım yükseldi. #katemiddleton bana hay dedi! Kadını sadece benim tanımış olmam da ayrı komik tabi. Ardımdan tanıdılar gerçi ama kadını ifşa ettim resmen! Nasıl ifşaladım onu da yazayım madem :) Karşımdan çocuklu biri gelince pusetin önünden çekileyim yol vereyim dedim, kafamı bir kaldırdım Kate. Kadının yüzüne doğru "Aa Kate" demeseydim tüm parka ilan olmazdı, çok kibar gülümseyip "Hi" dedi. 😂 Bir Koruması var nasıl güzel, nasıl cool Kate kadar dikkat çekiciydi” notuyla paylaştı.

Seda Akkul'un paylaşımı.
Seda Akkul'un paylaşımı.

İşte o fotoğraflar

Burak Akkul ve Seda Akkul çifti.
Burak Akkul ve Seda Akkul çifti.

Kate ve Prens William düğünleri

William ve Kate'in yolları 2001'de St.Andrews Üniversitesi'nde kesişti.

 Kate Middleton'un parmağından yüzük Prenses Diana'ya ait.
Kate Middleton'un parmağından yüzük Prenses Diana'ya ait.

Her ikisi de sanat tarihi okudu. Ortak yanları olmasına rağmen başta sadece iyi arkadaşlardı. Hatta aynı öğrenci yurdunda kaldılar. 2010'da William Kate'e Kenya tatili sırasında 14 elmasla çevrili 18 karat bu safir yüzük hediye etti. Yüzüğün maddi değerinin ötesinde güçlü bir manevi değeri de vardı. Yüzük 1997 yılında trajik bir şekilde hayata veda eden William'ın annesi Prenses Diana'ya aitti. Prens yüzük sayesinde düğün gününde annesini yanında hissedeceğini söylemişti.

Kate ve William düğünden bir kare.
Kate ve William düğünden bir kare.

29 Nisan 2011'de William ve Kate dünya evine girdi. 1950'lerin tarzındaki gelinlik oldukça dikkat çekiciydi. Duvağı yaklaşık 3 metre uzunluğundaydı. Diana'nınkinden 5 metre daha kısaydı. Kate Middleton resmen Cambridge Düşesi oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >